Lectura maraton pentru proiectul Catalin Tete

Acest articol a fost publicat de Semn Bun pe 16.08.2012 în rubrica Repere culturale | Evenimente și are asociate următoarele etichete: , .

Lectură maraton pentru proiectul lui Cătălin Ţeţe

(Club Légère, Piaţa Rosetti nr. 5, la parterul hotelului Banat)

Cătălin Ţeţe s-a angajat într-un proiect contra cronometru şi chiar “contra financiar”, anume renovarea unui corp vechi de clădire (construit în 1850), situat în perimetrul liceului Kreţulescu din Bucureşti. De ce? Pentru că intenţionează să ofere acest spaţiu de aproape 60 mp pentru cursuri de iniţiere în arta plastică pentru doritorii din Bucureşti, gratuit!

Participând la acest eveniment, o lectură maraton a scriitorilor români de toate genurile şi vârstele, veţi ajuta cauza lui Cătălin Ţeţe, pentru că toţi banii obţinuţi din intrări şi donaţii vor fi alocaţi proiectului.

Dacă vreţi să îl contactaţi direct pe Cătălin Ţeţe pentru orice tip de suport îl puteţi găsi la 0722.824.009. INTRAREA: 10 lei (cine poate mai mult, cu atât mai bine)
sursa: 
sursa foto aici

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te altor mii (13) de abonați

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semn Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.