Lectura maraton pentru proiectul Catalin Tete

maraton pentru proiectul lui Cătălin Ţeţe

(Club Légère, Piaţa Rosetti nr. 5, la parterul hotelului Banat)

Cătălin Ţeţe s-a angajat într-un proiect contra cronometru şi chiar “contra financiar”, anume renovarea unui corp vechi de clădire (construit în 1850), situat în perimetrul liceului Kreţulescu din Bucureşti. De ce? Pentru că intenţionează să ofere acest spaţiu de aproape 60 mp pentru cursuri de iniţiere în arta plastică pentru doritorii din Bucureşti, gratuit!

Participând la acest eveniment, o maraton a scriitorilor români de toate genurile şi vârstele, veţi ajuta cauza lui Cătălin Ţeţe, pentru că toţi banii obţinuţi din intrări şi donaţii vor fi alocaţi proiectului.

Dacă vreţi să îl contactaţi direct pe Cătălin Ţeţe pentru orice tip de suport îl puteţi găsi la 0722.824.009. INTRAREA: 10 lei (cine poate mai mult, cu atât mai bine)
sursa: 
sursa foto aici

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Andrei Zbîrnea

Arnoux MAZ este pseudonimul sub care a semnat articolele de pe SB. Andrei este poet și activist cultural, premiat și antologat în volume de poezie, din 2010. A fost Manager de proiect al Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie”, din 2012 până în 2015. A publicat "Rock în Praga" în 2011 și "#kazim (contemporani cu primăvara arabă)" în 2014 la editura Herg Benet.