Câștigați o invitație dublă la Teatrul Arte dell’Anima – 8 aprilie 2017

Teatrul Arte dell’Anima şi SemneBune vă  invită la teatruVă oferim o invitație dublă la spectacolul Treapta a 9-a – Sâmbătă, 8 aprilie, ora 19.00 

Pentru a câștiga, trebuie să lăsaţi un comentariu mai jos, în care să ne menţionaţi încă două spectacole care se joacă în stagiunea curentă la Teatrul Arte dell’Anima.

În data de 8 aprilie, orele 19:00, Teatrul vă invită la spectacolul „” la sediul său din strada Făinari, nr 17D, sector 2, București.

este una din piesele lui , bazată pe aceleași teme regăsite obsedant în opera sa: vindecarea prin prietenie, ajutorul voluntarilor în viața bolnavilor, dar și îngrijirea părinților de către copii. Piesa prezintă astfel efectele nocive ale alcoolismului, nevoia de terapie și încercarea disperată a unei alcoolice reabilitate de a-și recăpăta fata pe care a părăsit-o în urmă cu șase ani.

Joanna este o fostă alcoolică, care urmând terapia celor doisprezece pași, se găsește la pragul Pasului al Nouălea, care presupune să-și ceară iertare față de toți cei cărora le-a greșit cu alcoolismul ei. Această iertare o aduce față în față cu fata ei, Melissa. Joanna nu trece singură prin asta, are parte de tot ajutorul „sponsorului” ei A.A., Eleanor, care de altfel îi este și cea mai apropiată prietenă, mutându-se chiar în același bloc cu ea. Discuțiile lor sunt întrerupte de apariția inopinată a uneia din fetele cu care Joanna lucrează, în calitate de consilier voluntar. Tracy este o toxicomană adolescentă, și ea la rândul ei, părăsită de mama ei.

Va reuși Joanna să capete iertarea fiicei ei? Cum se vor termina toate acestea rămâne să vedeți de la orele 19:00 în data de 8 aprilie la Teatrul . Patru tinere actrițe își vor dezveli sufletul în fața dumneavoastră, născând în inimile dumneavoastră un amalgam de sentimente: de la iertare, înțelegere și compasiune, la furie, dar și amuzament.

Distribuție: Joanna: Bianca Oprea, Melissa: Gloria Melu, Eleanor: Ioana Nicolae, Tracy: Andreea Mera.

Producție:

Regie:

Scenografie:

Durată: 1h 30


Regulamentul concursului:

Puteți răspunde în câmpul „Lasă un comentariu” sau prin instrumentele de socializare (din subsolul articolului dedicate concursului: Facebook, Twitter etc).

Extragerea este aleatorie. Se vor lua în considerare doar răspunsurile cititorilor fideli care apreciază pagina de Facebook a revistei SemneBune aici și a Teatrului Arte dell’Anima aici.

Concursul se desfăşoară în perioada 27 martie – 6 aprilie (ora 13.00).

Câştigătorii vor fi anunțaţi prin UPDATE la acest articol.

 

UPDATE: Câștigătoarea este Georgiana Ristea. Te rugăm să confirmi participarea. Invitația poate fi ridicată de la casa de bilete a teatrului, în seara spectacolului. Te rugăm să menționezi că ai câștigat concursul Semne Bune.

 

 

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Andreea Tănase

Andreea Tănase
Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.