Scrie-ți Povestea în Iași revine cu volumul al doilea, la FILIT 2014

logo-filit-roAnul trecut, am plecat la Iași nesiguri și cu un munte de energie de consumat, sperând că vom aduna suficientă lume, încât să croim și să modelăm o poveste. (FILIT) ne-a primit și ne-a permis să ne facem de cap, cinci zile memorabile despre care am povestit sub toate formele care ne-au trecut prin minte: la patru mâini, individual compus, live texting/reporting/selfies and photos, tot tacâmul. Și s-au perindat sute de și am strâns, ca în banc, nu o poveste, ci sute, sute! 🙂

Doamnelor și domnilor, ne-am hotărât că „” trebuie să continue. Bigger, better and uncut!

În perioada 1-5 octombrie 2014, ne vedem la Iași, în Casa FILIT, cu adorabilul „Fill it and Feel it @ FILIT” pe spinare, aparatul foto de gât, reportofon în mâna stângă, cafea/țigară în dreapta și noi idei de povești numai bune de scris.

Asemeni anului trecut, prezenți la datorie vor fi Ion-Valentin Ceaușescu – scriitor, jurnalist cultural, oltean autentic și savuros partener de eveniment și subsemnata – Andreea Banciu – idealistă fără speranță, moldoveancă fără scăpare (revin acasă, cu ocazia asta) și cititoare în cele mai neobișnuite locuri. Avem o listă lungă de cu care vrem să stăm de vorbă, pe care vrem să îi cunoaștem și să îi (re)citim. Așteptăm pe toată lumea să ne viziteze și să scriem împreună cea mai poveste a cititorilor/scriitori.

Vom reveni cu detalii și nu ratăm nimic, promitem. Între timp, iată ce s-a întâmplat anul trecut, la Scrie-ți Povestea în Iași. De aici, puteți descărca volumul 1 al poveștii (album ebook).

Lasă un semn

comentarii

Oferă și tu SemneBune: Asociația AdLittera

Redirecționază până la 3,5% din impozitul pe venit pentru ca Asociația pentru Educație și Cultură AdLittera să poată beneficia de sprijinul tău financiar! Redirecționarea este gratuită, adică nu duce la nicio cheltuială suplimentară pentru persoana care completează formularul respectiv. Formularul este opțional și poate fi completat de orice persoană fizică care obține venituri din salarii și asimilate acestora.
Revista SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Andreea Banciu

Andreea Banciu
Vice-președinte și Director de Programe al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, absolventă a Facultății de Limbi și Literaturi Străine (2007), Andreea este traducător de text literar (Master pentru TTLC, 2010) și editor experimentat. Manager al proiectului cultural „Scrie-ți povestea” (#FILIT Iași). Îi plac înotul și chitara clasică. Scrie, vorbește și râde mult.