Stresul si suferinta la locul de munca

Stresul şi suferinţa la locul este muncă sunt greu de dovedit? îţi oferă suportul legal pentru a identifica şi combate cazurile de abuz.

 

În afara colecţiei de drept a editurii C.H. Beck a apărut lucrarea Stresul si suferinta la locul de munca, volum tradus prin intermediul Secţiunii Române a Grupului European al Magistraţilor care susţin Medierea (GEMME).

Autoarea lucrării, Béatrice Brenneur,  fost preşedinte al Secţiei Sociale a Curţii de Apel Grenoble, relatează din perspectiva judecătorului de carieră, că justiţia este uneori inadecvată pentru unele cauze observând că nu întotdeauna procesul judiciar este calea cea mai potrivită pentru  soluţionarea acestora.

Experienţa sa în confruntarea cotidiană cu stresul şi suferinţa manifestate în raporturile dintre angajatori şi angajaţi oferă o viziune unică asupra acestei profesii.

 

Povestea a zeci de cazuri ilustrează în acest volum o abordare neobişnuită a magistratului aflat în căutarea unor metode noi de soluţionare a conflictelor. Pionier în Europa, în ce priveşte medierea litigiilor de muncă, autoarea a instituţionalizat această metodă de soluţionare a cauzelor, prin care părţile îşi regăsesc demnitatea în ascultarea şi respectul reciproc.

Despre autor: Béatrice Brenneur, judecător pensionat, fost preşedinte al Secţiei Sociale a Curţii de Apel Grenoble, este fondatoarea Grupului Magistraţilor Europeni care susţin Medierea (GEMME) şi co-fondatoare şi preşedintă a Conferinţei Internaţionale a Medierii pentru Justiţie (CIMJ).

 

 

Nr. pagini: 256

Preţ estimativ: 59.90 lei

 

Lasă un semn

comentarii

Despre autor

Content Manager

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.

Număr articole publicate : 3023