Sport, Dieta & Vedete

Acest articol a fost publicat de Semnu' Bun pe 3.02.2012 în rubrica Recomandare de lectură și are asociate următoarele etichete: , .

Editura Litera si Florentina Opris va astepta marti, 7 februarie, de la ora 13:00, in cadrul magazinului Plafar (Baneasa Shopping City, Galeria Feeria) la lansarea cartii Sport, Dieta & Vedete de Florentina Opris. Ne vor fi alaturi prof Ovidiu Bojor, prof Gheorghe Mencinicopschi, Monica Tatoiu si autoarea insasi.
Evenimentul continua seara, de la 19:00, cu un cocktail la Restaurant Ambasad’Or. Printre invitati ii amintim pe Alteta Sa Regala, Printesa Lia, Gianina Corondan, Simona Patruleasa, Catalin Botezatu, Oana Ionita, Monica Tatoiu, Oreste si multi altii. Surprizele si voia buna vor fi asigurare de partenerii nostri: Plafar, Ambasad’Or, Prima Tv.

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te altor mii (13) de abonați

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.