Editura Litera și în limba spaniolă

Editura lansează, special pentru turiștii aflați la București cu ocazia finalei Europa League 2012, ediția în limba spaniolă și engleză a ghidului Top 10 București – serie limitată. Inițiativa pornește din dorința de a face cunoscut Bucureștiul turiștilor străini așteptați în număr mare pe Național Arena, unde se vor înfrunta finalistele Athletic Bilbao și Atletico Madrid, în data de 9 mai.

 

Ghidul, tipărit într-un tiraj de 10 000 de exemplare, va putea fi cumpărat din punctele special amenajate în zona Centrului Vechi dar și în aeroport. De asemenea, editura a încheiat parteneriate cu principalele restaurante și puburi aflate în centru, de unde se pot achiziționa ghidurile.

 

Top 10 este cea mai cunoscută colecție de ghiduri de călătorii din lume, oferind informații despre cele mai frumoase obiective și destinații turistice. Fiecare ediție este dedicată în totalitate, fiecărei capitale celebre. Textul fiecărui ghid este însoțit de fotografii și hărți ale diferitelor zone.

 

Ediția în limba română se poate achiziționa din rețelele de distribuție Litera, dar și online de pe site-ul www.litera.ro.

*** În standurile special amenajate, Top 10 București poate fi achziționat cu un discount semnificativ.

 

Proiectul este susținut de ArCuB, serviciu public de cultură aflat sub autoritatea Consiliului General al Municipiului Bucureşti și de Primăria Municipiului București.

 

* * *

 

Într-o lume care a uitat să (mai) citească, Editura Litera are curajul să pună un pariu cu fiecare dintre noi.

Care sunt argumentele sale? O ofertă editorială pentru toate gusturile şi pentru toate nivelurile de pregătire. De la ficţiune, istorie, bestseller internaţional şi ghiduri turistice, până la cărţi pentru copii, dicţionare şi auxiliare de limbi străine, enciclopedii şi atlase. O calitate ireproşabilă a tiparului. O selecţie riguroasă, făcută de specialişti, pe baza cererilor unui public exigent. O echipă tânără, formată din profesionişti cu experienţă în domeniu. Oameni care pun mare preţ pe cartea-obiect. O comoară de citit, de înţeles, de făcut şi de primit cadou, de lăsat moştenire. Ceva trainic. Util. Frumos. Adevărat. Adică toate câte au fost uitate. Şi regăsite. Te regăseşti în cărţile Editurii Litera. Pentru că înseamnă cultură. Nu maculatură.

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.