Ce contează acum

sau „Cum să câștigăm într-o lume a schimbărilor implacabile, a competiției feroce și a inovației de nestăvilit”.

Dacă vă număraţi printre cei care cred că managementul trebuie reinventat şi că organizaţiile viitorului vor fi diferite de cele de acum, vă aflaţi în faţa cărţii potrivite. Ce contează acum este pledoaria înflăcărată a lui Gary Hamel pentru regândirea principiilor fundamentale ale leadershipului, a semnificaţiei muncii şi a vieţii organizaţionale.

Ce contează acum face parte din Co-Lecția de Leadership

În mod cert, există o mulţime de lucruri care contează acum. Doar că unele contează mai mult decât altele. Cu adevărat importante pentru succesul unei organizaţii sunt cinci chestiuni: valorile, inovaţia, adaptabilitatea, pasiunea şi ideologia.

După ce veţi afla din paginile cărţii ce trebuie făcut pentru a crea organizaţii adecvate viitorului, va trebui să mai răspundeţi la o singura întrebare „Cine va conduce şi cine se va lăsa condus?” Felul în care răspundeţi la această întrebare contează mai mult decât orice.

Considerat de revista The Economist „guru suveran al strategiei”, Gary Hamel a fost desemnat de curând de Wall Street Journal drept cel mai important gânditor de business din lume.

Puteţi comanda Ce contează acum de Gary Hamel beneficiind de reducere pe siteul editurii.

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Semnu' Bun

Avatar
Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.