Steve Jobs – Boy Genius

Acest articol a fost publicat de Semnu' Bun pe 21.04.2011 în rubrica Recomandare de lectură și are asociate următoarele etichete: , .

S-au scris multe randuri despre Steve Jobs. Este insa pentru prima oara cand o carte exploreaza in profunzime stilul sau unic de leadership, bazat pe patru principii calauzitoare: produs, talent, organizatie, marketing.
Prima carte care exploreaza in profunzime stilul unic de leadership al creatorului Apple.


In Steve Jobs – iLeadership pentru o noua generatie, Jay Elliot, fost vicepresedinte Apple, ne ofera povestea autentica a acestui „Boy Genius” care a revolutionat tehnologia si lumea in care traim, transformand felul in care comunicam, consumam si ne conectam.

Si mai aveti cel putin doua motive pentru care merita sa cititi cartea: este prima carte despre Steve Jobs in limba romana si apare la doar o luna de la publicarea ei in Statele Unite.

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te altor mii (13) de abonați

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.