Presentation Zen

Acest articol a fost publicat de Semnu' Bun pe 24.10.2011 în rubrica Recomandare de lectură și are asociate următoarele etichete: , .

„În clipa de față, se susțin milioane de prezentări zilnic, prin intermediul PowerPoint. Cu toate acestea, majoritatea prezentărilor continuă să fie incredibil de anoste, forțând atât prezentatorul, cât și publicul să le îndure. În general, prezentările sunt ineficiente, nu pentru că prezentatorii sunt lipsiti de inteligență sau creativitate, ci pentru ca au deprins obiceiuri greșite.”Garr Reynolds 

Creator al celui mai popular site dedicat designului și susținerii prezentărilor pe internet – presentationzen.com – Garr Reynolds ne împărtășește experiențele sale într-o carte provocatoare care ne va schimba total modul de abordare a prezentărilor în PowerPoint sau Keynote.

PresentationZen contesta opinia generală asupra „prezentărilor cu slide-uri”, încurajându-ne să gândim diferit. Combinând principiile solide ale designului cu învățăturile filozofiei Zen, cartea vă va ajuta să găsiți calea spre crearea unor prezentări mai simple și mai eficiente.

Puteți comanda PresentationZen cu un discount de 5% pe site.

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.