O lume ieșită din minți

Pe Ken Robinson il cunoasteti, aproape sigur, pentru celebrele si mult comentatele sale discursuri sustinute la TED. Putini sunt cei capabili sa ofere o abordare atat de inovatoare pentru intelegerea conceptului de creativitate in educatie si afaceri. O lume iesita din minti – intr-o editie ravazuta si actualizata, datata 2011 – este un manifest pentru abordari radical diferite in ceea ce priveste leadershipul, sistemul de invatamant si pregatirea profesionala cu scopul de a ne ajuta sa facem fata extraordinarelor provocari pe care le aduce cu sine secolul in care traim.

Intr-un volum provocator si plin de inspiratie, Ken Robinson raspunde la trei intrebari vitale:
– De ce este atat de importanta promovarea creativitatii?
– De ce trebuie ajutati oamenii sa devina creativi?
– Ce este creativitatea?

Puteti comanda O lume iesita din minti cu un discount de 5%, la pretul de 52,25 lei aici.

Beneficiati de 20% discount comandand O lume iesita din minti impreuna cu oricare alta carte din categoria Stiinte sociale. Aceasta oferta este comunicata exclusiv abonatilor la newsletter, iar discountul este vizibil in cosul de cumparaturi.

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.