Noul clasament Thinkers50

Pe data de 15 noiembrie a fost făcut public noul clasament Thinkers50, în cadrul unui summit desfăşurat la Londra, în colaborare cu Harvard Business Review.

În noul clasament se regăsesc o serie dintre autorii pe care Ed. Publica i-a publicat în anii trecuţi, printre care Malcolm Gladwell, John Kotter, Tom Peters, Kjell Nordstrom şi Jonas Ridderstrale, autori publicaţi de curând, precum Seth Godin sau Ken Robinson, sau chiar autori pe care urmează să îi publice, precum Daniel Pink.

Cu această ocazie s-au actualizat lista de titluri Publica din categoria Thinkers50, pe care vă invităm să le consultaţi pe site  editurii Publica. Un motiv suplimentar ar fi discountul de 20% la orice titlu comandat din această categorie, valabil între 16 şi 17 noiembrie.

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.