destin nu destinatie

Acest articol a fost publicat de Semnu' Bun pe 24.01.2011 în rubrica Recomandare de lectură și are asociate următoarele etichete: .

MORE Real Estate Services va invita marti, 25 ianuarie, incepind cu ora 19.00, la cocktail party-ul prilejuit de lansarea volumelor „Prin labirintul imobiliarelor” si „100 mici secrete pentru investitii imobiliare de succes”, ambele semnate de Ilias P. Papageorgiadis, unul dintre unul dintre cei mai reputati consultanti imobiliari din Romania, si aparute, in urma cu citeva saptamini, la R.G. Publishing.

Evenimentul va avea loc la Hotelul Novotel Bucharest City Centre – Sala PARIS (Calea Victoriei 37B). Lansarea prilejuieste un dialog intre experti, investitori si publicul interesat, un indemn la etica si realism pe piata imobiliara.

Despre autor si cartile sale vor vorbi: cunoscutul psiholog Aurora Liiceanu, scriitorul si editorul Dan-Silviu Boerescu, Cristian Pantazi, redactor-sef hotnews.ro, si Viorel Lacatus, expert imobiliar.

„România nu este destinaţia mea, România e destinul meu.” (Ilias Papageorgiadis)

• Ilias Papageorgiadis este CEO și unul dintre fondatorii companiei MORE Real Estate Services, clasată în topul primelor 10 firme de imobiliare din ţară noastră, unul dintre brandurile care reprezintă cu succes România la majoritatea evenimentelor mondiale de top dedicate acestei zone de business.

• Ilias Papageorgiadis contribuie cu articole la rubricile din sectorul imobiliar ale marilor publicaţii şi este un vorbitor important la conferinţele naţionale şi internaţionale din domeniu, încercînd să prezinte potenţialul imobiliar şi economic al României.

„Publicînd cele două volume, Ilias oferă un instrument de înţelegere a mecanismelor reale ale unei pieţe esenţiale.” (Cristian Pantazi, redactor-şef HotNews.ro)

Autorul păstrează acea linie de echilibru care-l face credibil atît în calitate de expert în domeniul său de activitate, cît şi, cu atît mai mult, pe teritoriul experimentului literar bine strunit.” (Dan-Silviu Boerescu)

• Volumele, apărute la RG PUBLISHING, la finele lui 2010, vor fi lansate în capitală pe mîine, marţi, 25 ianuarie, începînd cu ora 19:00, la Hotelul Novotel Bucharest City Centre – Sala PARIS (Calea Victoriei 37B).

Alături de autor, la eveniment vor mai participa: renumitul psiholog Aurora Liiceanu, scriitorul şi editorul Dan-Silviu Boerescu, Cristian Pantazi, redactor-şef HotNews.ro, şi Viorel Lăcătuș, expert imobiliar.

Ilias Papageorgiadis s-a născut la Katerini, Grecia, într-o familie a cărei istorie în domeniul comercial poate fi urmărită pe parcursul a peste două secole.
De peste două decenii, Ilias activează în industria media, iar de 16 ani este consilier politic, avînd la activ zeci de campanii politice de succes, precum şi alte proiecte comerciale şi de consultanţă.
A intrat pe piaţa imobiliară în anul 2002. Din 2004, şi-a îndreptat atenţia către România, unde, alături de fraţii săi – Grigoris şi Nikolas – a fondat grupul de companii MORE. În ultimii doi ani, compania-mamă a grupului – More Real Estate Services – a ajuns în topul primelor 10 firme de imobiliare din ţara noastră. MORE reprezintă, cu mîndrie, România la majoritatea evenimentelor mondiale de top.
În ianuarie 2008, Ilias punea bazele blogului personal, www.realinromania-blog.com, la vremea respectivă, primul din România dedicat sectorului imobiliar. Prin intermediul acestuia, a prezis cu acurateţe direcţia pieţei în 2008, 2009 şi 2010. Contribuie cu articole la rubricile din sectorul imobiliar ale marilor publicaţii şi este un vorbitor important la conferinţele naţionale şi internaţionale din domeniu, încercînd să prezinte potenţialul imobiliar şi economic al României.

Despre compania MORE Real Estate Services

Înfiinţată în anul 2004, MORE Real Estate Services este o companie imobiliară, cu activiţăţi axate pe brokerage şi consultanţă, proprieţăţi generatoare de venituri, proprietăţi achizitionate prin licitaţii organizate de bănci pentru recuperarea creanţelor, terenuri pentru dezvoltare de proiecte şi altele.

Din anul înfiinţării sale şi pînă în prezent, MORE a facilitat şi intermediat peste 300 de tranzacţii imobiliare, în valoare de 500 milioane de euro. În anul 2010 compania a reuşit să îşi menţină rentabilitatea, înregistrînd în prima jumătate a anului un profit cu 3% mai mare, comparativ cu aceeaşi perioadă a lui 2009. În ultimii doi ani, compania a ajuns în topul primelor 10 firme de profil din țara noastră.

Începînd cu anul 2006, MORE participă la cele mai importante tîrguri şi conferinţe internaţionale din domeniul imobiliar – MIPIM, MAPIC, MIPIM Horizons, EXPO REAL, REAL VIENNA, SIMA ş.a., în cadrul cărora promovează investiţiile de profil din România.

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.