Coaching pentru performanta

Ce inseamna coaching? Cine poate fi coach? Cand poate fi folosit, si in ce masura? Cui foloseste? Mai mult decat un cuvant la moda, coachingul este atat o atitudine, cat si un comportament, cu aplicatii multiple pe plan profesional si privat.

Beneficiile coaching-ului sunt multiple si pot include: performanta si productivitate imbunatatite, personal mai motivat, adaptabilitate la schimbare, utilizarea eficace a resurselor.

Sir John Whitmore, autorul cartii, este considerat business-coach-ul nr. 1 de catre cotidianul „Independent”. Cu David Hemery si David Whitaker a fondat Performance Consultants si impreuna au definit pentru prima oara procesul de coaching. In momentul de fata detine o experienta vasta la nivel global, iar titlul de fata este utilizat ca ghid unic de training de multe compani printre care IBM, Ikea, P&G, Comisia Europeana si chiar departamente de politie din anumite state americane.

Coaching pentru performanta este o lectura obligatorie pentru oricine vrea sa-si elibereze potentialul si sa-si maximizeze performanta. Cartea lui John Whitmore este acum disponibila intr-o noua editie, cu traducerea revizuita.

Toate indiciile sunt acolo – în muncă, în educaţie, în sănătate, în toate sectoarele – ca o mişcare esenţială de evoluţie porneşte de la ierarhie la responsabilitatea personală. Acest lucru este pozitiv şi esenţial pentru ca umanitatea să poată face faţă multiplelor probleme ale mediului înconjurător şi justiţiei sociale. Industria de training a crescut simţitor ca răspuns la această nevoie şi are o datorie enormă de a se ridica la nivelul aşteptărilor. Trainerii sunt „nevestele la vârsta a doua” ale acestei tranziţii care are loc pe tot mapamondul – trainingul e mult peste training.

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.