business networking

Putini oameni de afaceri, inclusiv antreprenori, s-au gandit sa creeze profit altfel decat vanzand bunuri sau servicii. Si totusi, in ultima vreme, in jurul afacerilor centrate pe raportul cumparator/ vanzator/ proprietate a inceput sa prinda contur un nou model: businessul „in retea”. Noile afaceri se axeaza pe sharing si pun accent pe accesul foarte usor la bunurile de care avem nevoie, reducand semnificativ nevoia de a le detine.

Companiile „in retea” utilizeaza mijloacele de comunicare sociala, retelele wireless si datele extrase din toate sursele disponibile pentru a le furniza oamenilor bunuri si servicii exact in momentul in care au nevoie de ele, fara povara si cheltuielile pe care le presupune regimul de proprietate clasic. Lisa Gansky va arata cum puteti face o multime de bani, construind branduri credibile si comunitati puternice, ajutandu-va clientii sa cumpere mai putin si sa utilizeze mai mult.

Despre autoare
Lisa Gansky este in primul rand o antreprenoare de succes, o inovatoare si o pioniera a afacerilor pe internet. Este membru fondator si CEO a numeroase companii care activeaza pe internet, precum GNN si Ofoto.

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.