101 lucruri inedite despre sex

101 lucruri inedite despre sex este concepută ca o examinare informativă, modernă şi trufaş de subiectivă a sexualităţii, oferind genul de amănunte picante care nu sunt menţionate de obicei în orele de educaţie sexuală – cu excepţia cazului în care se întâmplă să participaţi la o lecţie foarte progresistă şi lipsită de prejudecăţi. Toate materialele prezentate în acest minicurs despre sexualitatea şi comportamentul sexual al oamenilor sunt reale, dar foarte îndepărtate de ceea ce aţi învăţat de la mamele voastre…

În paginile cărţii veţi găsi informaţii utile şi pertinente despre numeroase subiecte, de la mijloacele contraceptive şi preferinţele sexuale, până la sfaturi tantrice ispititoare şi practici sexuale din toată lumea, definiţii de argou şi alte informaţii lubrice. Fără să intenţioneze o acoperire enciclopedică, autoarea a încercat să ofere destule teme sexuale pentru a informa şi a binedispune. Pentru că, în privinţa cunoaşterii carnale, întotdeauna există ceva nou de învăţat!

Eve Marx, Master of Arts, este o indubitabilă expertă în sexologie. A publicat mai multe cărţi despre relaţii şi sex, printre care Read My Hips, What’s Your Sexual IQ?, The Goddess Orgasm şi, mai recent, Flirtspeak: The Sexy Guide to Flirting. A fost redactor la Penthouse Forum şi revista Swank şi contribuie cu articole în revistele Cosmopolitan, Savvy Miss si Men’s Health. Puteţi să-i vizitaţi site-ul la adresa www.evemarx.com sau să-i citiţi blogul la www.evemarx.blogspot.com. Eve Marx trăieşte în Katonah, statul New York.

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.