semne bune

Acest articol a fost publicat de Semnu' Bun pe 31.01.2010 în rubrica Recomandare de lectură și are asociate următoarele etichete: .

Viata în tundra

LUNI, 1 FEBRUARIE Volumul „Tundra“, din Colectia „Prima mea Enciclopedie cu Winnie Ursuletul si prietenii sai“, se distribuie mâine, împreuna cu ziarul „Adevarul“ si suplimentul „Adevarul sporturi“, la pretul de 11,99 lei.

Adolescentul etern

Devenit, în mod paradoxal, faimos pentru vehementa cu care s-a opus transformarii persoanei sale, sau a personajelor create de el, în imagini publice, Jerome David Salinger (1919-2010) ramâne un autor cu totul aparte datorita scrierilor, putine, pe care le-a oferit cititorilor.

100 de zile

EdituraTritonic: Nu ratati cel mai nou roman din colectia Casmir! 100 de zile 0 Stela Popa

Despre valoarea simbolica, sacramentala si morala a sfintelor icoane

de la Editurii Agnos by admin
Despre valoarea simbolica, sacramentala si morala a sfintelor icoane. Cu multa bucurie sufleteasca constatam faptul ca despre sfintele icoane s-au spus foarte multe lucruri folositoare, din punct de vedere duhovnicesc,  de catre multi avizati si însemnati teologi, publicându-se, în acest sens, volume întregi. Sfintii Parinti au vorbit despre rolul icoanelor din perspectiva istorica, duhovniceasca si dogmatica, […]

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.