omoară-mă!

Acest articol a fost publicat de Semnu' Bun pe 13.02.2010 în rubrica Recomandare de lectură și are asociate următoarele etichete: .

Editura Polirom prezinta noua carte a Anei Maria Sandu ca o poveste sofisticata despre puterea perversa a naratiunii si despre modul in care fictiunea poate deveni mai „reala” decit realitatea, alterind-o pina la epuizare.
Ceea ce pare a fi inceputul unei fulgeratoare istorii de amor, intilnirea dintre Vali si Ramona, aluneca pe nesimtite intr-un fals policier cu implicatii terifiante: personajul principal al acestui roman-confesiune se dovedeste a fi o sexagenara cu veleitati de vampir, care-si retraieste pasiunile cu ajutorul tinerei sale chiriase.

Va reusi oare fata tot mai lipsita de viata si energie sa scape din paienjenisul otravit al povestilor din casa doamnei Manea?

AUTOR: Ana Maria Sandu
COLECTIE: EGO. PROZA
PRET: 29.95 RON
DOMENIU: Literatura romana
ISBN: 978-973-46-1599-5
ANUL APARITIEI: 2010
NUMAR PAGINI: 224
FORMAT: 130×200

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.