non conventional

Acest articol a fost publicat de Semnu' Bun pe 21.06.2010 în rubrica Recomandare de lectură și are asociate următoarele etichete: , .

Putini oameni din lumea afacerilor sunt atat de vii, de versati si de nonconformisti ca Sir Richard Branson. Fondatorul Virgin si-a scris propriile reguli ale succesului, creand un grup de companii care a impanzit toata lumea, dar fara sediu central, fara ierarhie de management si cu birocratie minima. Intr-o lume din cale afara de stresata, in care aproape ca nu mai e timp de altceva decat munca, Richard Branson ne propune un model nou: familie, prieteni, distractie, aventura – toate sunt la fel de importante in viata lui ca afacerile.

Ca antreprenor a avut succes in tot felul de industrii pe care le-a ajutat sa evolueze. Acum vine si cu un nou tip de carte: o autobiografie plina de povesti, un autoportret plin de viata, dinamic, pe masura autorului.

„Branson isi poarta faima si banii cu mare har: n-are cravate, soferi, nu merge prin cluburi la moda. Nu e interesat de putere. Ce vrea el este sa se simta cat se poate de bine…” Newsweek
„Branson, care singur spune despre sine că este un aventurier-capitalist, e un „generator” de idei de afaceri. Instinctele lui sunt acompaniate de puterea de a-i motiva pe cei care lucrează pentru el. Şi cui i-ar veni să spună „nu”?! Branson face tot ce poate ca toată lumea să se distreze la fel de bine ca el.” Time

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.