Emotionomics

Editura Publica s-a hotarat sa ne dezvaluie misterul din spatele emotiilor. Nu v-ati inselat daca va numarati printre cei care considera ca prea mult timp emotiile au fost ignorate in favoarea ratiunii si a eficientei. Pe masura ce afacerile au fost silite sa realizeze legaturi emotionale in aceasta era a comoditizarii, emotiile au patruns in centrul atentiei.

Emotiile sunt centrale, nu periferice, atat in ceea ce priveste piata cat si in privinta comportamentului la locul de munca. Drept urmare, companiile care sunt capabile sa identifice, sa cuantifice si sa actioneze asupra emotiilor legate de dorinta de cumparare sau de acceptare din partea consumatorilor si a angajatilor se vor bucura de un avantaj competitiv enorm.

Emotionomics este un termen creat pentru a semnala rolul emotiilor in economie. Intentia sa este de a semnala comunitatii oamenilor de afaceri faptul ca masurarea si gestionarea emotiilor este noul teren strategic pe care companiile trebuie sa invete sa joace.


In Emotionomics, Dan Hill si-a propus sa afle cum trebuie conduse companiile si afacerile in secolul 21. Cartea face o analiza concisa a acelor idei din psihiatrie si psihologie care explica modul nostru de functionare.

Ideile din aceasta carte pot fi utile pentru trei grupuri distincte de cititori:

1. Manageri, specialisti din departamentele de creatie, precum si toti cei care, implicati in afaceri fiind, au sustinut importanta cumparaturilor emotionale in obtinerea reusitei in afaceri. Pentru ei, aceasta carte este o dovada care le sustine conceptiile.
2. Al doilea grup este format din cititori care au remarcat ritmul in care se imbogateste stiinta ce studiaza activitatea creierului. Pentru ei, cartea e o ocazie de a afla noi detalii despre un subict de interes.
3. Al treilea grup ii cuprinde pe cei implicati deja in afaceri sau pe cale de a intra in lumea afacerilor si care sunt in cautarea unui atribut suplimentar.

Puteti comanda online Emotionomics la pretul special de 56,05 lei, aici.
Asa cum v-am obisnuit, puteti rasfoi continutul cartilor on-line dand click pe butonul Rasfoieste, situat in pagina de descriere, sub imaginea cartii.

P.S.: Va reamintim ca in cursul lunii septembrie beneficiati de un discount de 15% pentru oricare trei titluri comandate, de 20% pentru oricare patru titluri si de 25% pentru oricare cinci titluri.

Lasă un semn

comentarii

Despre autor

Content Manager

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.

Număr articole publicate : 3023