ICR

Editura Institutului Cultural Roman publica brosura cu aparitiile literare intre anii 2006-2009. Printre distinse titluri si autori celebrii brosura devoaleaza in zig-zag de timp si categorii de literatura: carti in limbi straine, beletristica, studii, eseuri, memorii, carti-eveniment, carti de referinta, albume si noutati. Dintre cartile in curs de aparitie, ICR ne precizeaza si despre „Manuscrise miniate din colectii romanesti. Manuscrise bizantine. O analiza din perspectiva istoriei culturii„, intr-o lucrare de proportii sub semnatura autorilor: I. Slanculescu, C. Velciulescu, F. Lollini, O. Olar.

Amintim ca publicatiile Institutul Cultural Roman: Lettre International, editata in prezent in 11 capitale ale lumii; Revista Plural, unica prin armonia prezentarii in alternanta a textelor; Revista Euresis (fosta Cahiers roumains d’etudes litteraires) se adreseaza cu precadere unui public academic strain, facilitand un dialog intelectual international.

Aceste reviste sunt oglinda manifestarilor culturar literare la nivel inalt.

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.