Editura Succes Deplin – colectia Winners

Acest articol a fost publicat de Semnu' Bun pe 11.12.2009 în rubrica Recomandare de lectură și are asociate următoarele etichete: , .

Editura Succes Deplin se alatura proiectului AdLittera si semneaza parteneriatul prin care isi incredinteaza in exclusivitate dreptul de vanzare al spatiului de publicitate in cele peste 20 de produse culturale. Editura Succes Deplin este recunoscuta prin culegerile si concursurile organizate la nivel national. Cel mai cunoscut este Concursul Winners cu un public tanar si o notorietate dezvoltata pe calitatea si rigoarea testelor.

Prin amabilitatea cu care ne-a prezentat produsele la standul Targului de Carte Gaudeamus 2009,  Dl. Florin Vasiliu, Director al Editurii Succes Deplin am realizat imaginea de ansamblu pe care dorim sa o sustinem de acum inainte. De la dumnealui am inteles ca daca vrei sa ai copii campioni in mediul scolar, educarea prin competitie este unul din obiectivele prioritare. Mediul in care trebuie sa ii formezi si sa perseverezi in acest sens cu elevii trebuie sa fie un mediu competitiv periodic. Sa inveti copiii sa devina invingatori. Sa-si doreasca sa fie cei mai buni.

Felicitari si mult succes! Succes deplin!

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.

1 thought on “Editura Succes Deplin – colectia Winners

    patapievici

    (11.01.2010 - 22:40)

    Felicitari pentru blog, tineti-o tot asa! ICR-ul e cu voi!
    .-= patapievici blog a scris Blog senzational =-.

Comments are closed.