Meniul perfect de Gordon Ramsay

Joi, 16 februarie, ora 19:00, editura vă invită în cadrul restaurantului Phill (Drumul Potcoavei, nr. 120) la lansarea cărtii Meniul perfect de Gordon Ramsay.

La eveniment ne vor fi alături Dan Boerescu, blogger, Antonina, creator dulcegării culinare, Anca Rusu, realizator emisiuni tv, Adina Scorțescu, food editor pentru Good Food și Irina Ilie, redactor coordonator . Evenimentul vizează atât discuții despre carte, cât și despre un mod de viată sănătos bazat pe o nutriție echilibrată și diversificată – totul sub atenta supraveghere a specialiștilor din domeniu si a unor meniuri delicioase gătite de bucătari recunoscuți.

Meniul perfect cuprinde o colecție fantastică, alcătuită din 52 de meniuri, câte unul pentru fiecare săptămână a anului, pe care le poți combina în fiecare zi, în 140 000 de feluri diferite. Cartea are o modalitate de prezentare inteligentă și cu totul inedită, care permite să alegi și să potrivești rețetele, astfel încât să le ai pe toate în fața ochilor în timp ce gătești. Cele 156 de rețete, gustări, feluri principale și deserturi, însoțite de peste 30 de garnituri și fonduri, îți oferă o selecție a celor mai fascinante mâncăruri din lumea întreagă. Din bucătăria italiană și cea franțuzească până în cea marocană sau cea mexicană, est-asiatică sau din Orientul Mijlociu, cu arome din fiecare anotimp, cu siguranță Gordon Ramsay iti va fi pe plac! Iar fotografiile îți vor lăsa gura apă!

Într-o lume care a uitat să (mai) citească, Editura Litera are curajul să pună un pariu cu fiecare dintre noi.

Care sunt argumentele sale? O ofertă editorială pentru toate gusturile şi pentru toate nivelurile de pregătire. De la ficţiune, istorie, bestseller internaţional şi ghiduri turistice, până la cărţi pentru copii, dicţionare şi auxiliare de limbi străine, enciclopedii şi atlase. O calitate ireproşabilă a tiparului. O selecţie riguroasă, făcută de specialişti, pe baza cererilor unui public exigent. O echipă tânără, formată din profesionişti cu experienţă în domeniu. Oameni care pun mare preţ pe cartea-obiect. O comoară de citit, de înţeles, de făcut şi de primit cadou, de lăsat moştenire. Ceva trainic. Util. Frumos. Adevărat. Adică toate câte au fost uitate. Şi regăsite. Te regăseşti în cărţile Editurii Litera. Pentru că înseamnă cultură. Nu maculatură.

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.