Editura Litera iese in trafic

sărbătorește femeile in fiecare zi, însă în luna martie mai mult ca niciodată.

În data de 8 martie, și Brigada Rutieră București vor oferi cărți și flori tuturor conducatoarelor auto din principalele intersecții din București: Piața Constituției, Arcul de Triumf și Bucur Obor.

De ziua femeii, doamnele posesoare de permis auto, aflate în trafic după ora 10:00, vor primi câte o floare și o carte aparținând colecției de literatură de dragoste. Femei Celebre și Cele șapte vârste ale femeii sunt doar câteva dintre titlurile care vor fi dăruite doamnelor și domnișoarelor.

Ziua femeii a fost recunoscută ca sărbătoare internațională în 1977, devenind o tradiție în majoritatea țărilor din Europa și în SUA, fiecare sărbătorind-o așa cum o simte. Ziua de 8 Martie este pe plan internațional Ziua Femeilor Militante, a celor datorită cărora femeile au căpătat dreptul la vot, dreptul la proprietate, dreptul la educație, la divorț, la asistență medicală, la contracepție, etc .

 

Într-o lume care a uitat să (mai) citească, Editura Litera are curajul să pună un pariu cu fiecare dintre noi.

Care sunt argumentele sale? O ofertă editorială pentru toate gusturile şi pentru toate nivelurile de pregătire. De la ficţiune, istorie, bestseller internaţional şi ghiduri turistice, până la cărţi pentru copii, dicţionare şi auxiliare de limbi străine, enciclopedii şi atlase. O calitate ireproşabilă a tiparului. O selecţie riguroasă, făcută de specialişti, pe baza cererilor unui public exigent. O echipă tânără, formată din profesionişti cu experienţă în domeniu. Oameni care pun mare preţ pe cartea-obiect. O comoară de citit, de înţeles, de făcut şi de primit cadou, de lăsat moştenire. Ceva trainic. Util. Frumos. Adevărat. Adică toate câte au fost uitate. Şi regăsite. Te regăseşti în cărţile Editurii Litera. Pentru că înseamnă cultură. Nu maculatură.

sursa foto

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Semnu' Bun

Avatar
Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.