Spune NU cancerului

și Avon Cosmetics România au avut plăcerea să vă invite miercuri, 26 octombrie, la lansarea volumului Spune nu cancerului de Patrick Holford și Liz Efiong. Evenimentul a avut loc în zona de carte din hypermarketul Cora (Sun Plaza).

La eveniment au fost prezente Simona Bălănescu, realizator și prezentator TV, Victoria Asanache, director executiv Fundația Renașterea, Raluca Kisescu, director marketing Avon Cosmetics România și Mihaela Moroșanu, redactor coordonator .

În prezent, numărul cazurilor de cancer este într-o creștere alarmantă, iar stilul nostru de viață și modul de alimentație modern nu fac decât să agraveze această situație. Patrick Holford, cunoscut specialist în nutriție, este un susținător al ideii că multe boli cronice pot fi mai bine tratate cu diete și suplimente nutriționale decât cu medicamente și că medicina modernă a devenit prea dependentă de acestea. Cartea sa Spune nu cancerului le oferă sfaturi atât celor care vor să prevină apariția bolii, cât şi celor care vor să ştie ce ar trebui să mănânce și care sunt suplimentele nutriționale potrivite dacă au cancer sau dacă vor să împiedice reapariţia acestuia. Un sprijin foarte necesar în lupta cu diagnosticul care induce teama cea mai mare în sufletele pacienților!

Într-o lume care a uitat să (mai) citească, Editura Litera are curajul să pună un pariu cu fiecare dintre noi.
Care sunt argumentele sale? O ofertă editorială pentru toate gusturile şi pentru toate nivelurile de pregătire. De la ficţiune, istorie, bestseller internaţional şi ghiduri turistice, până la cărţi pentru copii, dicţionare şi auxiliare de limbi străine, enciclopedii şi atlase. O calitate ireproşabilă a tiparului. O selecţie riguroasă, făcută de specialişti, pe baza cererilor unui public exigent. O echipă tânără, formată din profesionişti cu experienţă în domeniu. Oameni care pun mare preţ pe cartea-obiect. O comoară de citit, de înţeles, de făcut şi de primit cadou, de lăsat moştenire. Ceva trainic. Util. Frumos. Adevărat. Adică toate câte au fost uitate. Şi regăsite. Te regăseşti în cărţile Editurii Litera. Pentru că înseamnă cultură. Nu maculatură.

 

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Semnu' Bun

Avatar
Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.