Patimi de sucub

Acest articol a fost publicat de Semnu' Bun pe 9.09.2011 în rubrica Recomandare de lectură și are asociate următoarele etichete: , .

Editura Leda ne aduce proaspat din tipografie Volumul 4 din Seria GEORGINA KINCAID de Richelle Mead.

Georgina a fost un sucub foarte, foarte rău…

Dar în ultima vreme, din cauza despărţirii de scriitorul de succes Seth Mortensen, a devenit atât de nesuferită, încât Jerome, arhidemonul zonei Seattle, decide să o „detaşeze” trimiţând-o unui rival — dar şi punând-o să joace rolul de spion pentru el.

Exilul în Nordul îngheţat — mă rog, în Vancouver — şi faptul că îl lasă pe Seth în braţele noii lui iubite sunt destul de greu de suportat. Apoi, Jerome este răpit şi, în mod misterios, toţi nemuritorii din subordinea lui îşi pierd puterile. Iar Georgina, mai nou muritoare, trebuie să-şi salveze şeful şi să afle cine i-a jucat pe degete — altfel se va dezlănţui iadul pe pământ…

 „Multă acţiune, mistere surprinzătoare şi sex fierbinte.” – Romantic Times

 „Ca toate marile eroine, Georgina Kincaid este un amestec incitant de contradicţii; sexy, dar dulce, o nemuritoare care nu a uitat de umanitatea ei şi o fată care ştie exact ce vrea de la un bărbat şi o băutură, dar care tot se poate pierde în faţa amândurora.” – Vicki Pettersson 

RICHELLE MEAD este o autoare americană de urban fantasy, atât pentru adulţi, cât şi pentru adolescenţi.

A urmat cursurile Universităţii din Michigan şi are un master în Religie comparată. În 2007, a debutat cu două serii, una pentru adulţi, Georgina Kincaid (Patimi de sucub reprezentând al patrulea volum, după Tristeţi de sucub, Nopţi de sucub şi Vise de sucub), iar cealaltă pentru tineri, Academia Vampirilor, din care Editura LEDA a publicat deja toate cele şase volume.

În anul următor, a lansat cea de-a treia serie de autor, Dark Swan Series. Succesul rapid al cărţilor ei i-a impus un ritm alert de publicare, până în prezent având în portofoliu nu mai puţin de paisprezece titluri din cele trei serii menţionate şi ocupând poziţii de top în

New York Times Bestseller List.

Originară din Michigan, unde s-a născut în 1976, Richelle locuieşte în prezent la Seattle, împreună cu soţul ei şi patru pisici.

Pentru mai multe detalii accesaţi site-ul http://www.richellemead.com/.

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.