Ed. Publica la Gaudeamus 2011

Acest articol a fost publicat de Semnu' Bun pe 22.11.2011 în rubrica Recomandare de lectură și are asociate următoarele etichete: , , , .


Ca în fiecare an, în perioada târgului de carte Gaudeamus discounturile la cărţile Publica sunt valabile şi pentru comenzile online. Spre deosebire de alţi ani însă, unele titluri sunt acum reduse cu 30%.

Deşi târgul se desfăşoara în perioada 23 – 27 noiembrie, ne-am hotarât să aplicăm reducerile chiar de astăzi, odată cu anunţarea celei mai recente apariţii Publica: Isaac Newton de James Gleick. Despre această lucrare, publicaţia New Scientist spune că „este cea mai bună biografie a celei mai uimitoare figuri a ştiinţei”. Daca aţi apreciat cărţi precum Iluzia utilizatorului, De unde vin ideile bune sau Metode euristice pentru decizii inteligente, cu siguranţă veţi admira cartea lui Gleick.

Ed. Publica este în pavilionul central Romexpo, la parter, de miercuri până duminică, între orele 10:00 – 20:00.

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.