IAȘI: Bookurie fără etichetă, târg de carte neobișnuit pentru cumpărarea unui electrocardiograf

Acest articol a fost publicat de Semn Bun pe 20.02.2019 în rubrica Repere culturale | Evenimente, Utile și are asociate următoarele etichete: , , .

Sigur ai nevoie de o idee bună pentru un cadou reuşit, dar cum ar fi să faci şi un bine prin achiziţionarea acestuia? Ei bine, Clubul Rotaract vă invită anul acesta la un târg de carte mai neobişnuit, intitulat  „Bookurie fără etichetă”. Spunem neobişnuit, pentru că alegerea cărţii  va semăna mai degrabă cu un joc de nororc.

De ce? Pentru că, voluntarii au împachetat cu grijă fiecare cărticică în parte, astfel încât dumneavoastră să nu puteţi ghici după aspect despre ce carte este vorba. Desigur, vă vom ajuta cu câteva indicii precum  genul cărţii şi cuvinte cheie în legătură cu subiectul abordat de aceasta. Astfel, deşi nu veţi şti titlul sau autorul cărţii, veţi putea alege ceva pe gustul unei persoane dragi sau chiar pentru dumneavostră cu ocazia zilei de 8 Martie sau, pur şi simplu, ca să sărbătorim venirea primăverii. 

o carte pentru un electrocardiograf

Donaţia minimă recomandată pentru o carte va fi de 15 lei. Scopul evenimentului fiind de a strânge suma necesară pentru achiziționarea unui electrocardiograf necesar celor de la Caravana cu Medici.

Caravana cu medici este un ONG care reunește o echipă de medici și studenți mediciniști ce se deplasează în sate de pe toată întinderea țării pentru a evalua gratuit starea de sănătate a comunității locale.

DETALII:

Pagină eveniment

Caravana cu Medici

sursa: comunicat de presă

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semn Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.