IAȘI: Bookurie fără etichetă, târg de carte neobișnuit pentru cumpărarea unui electrocardiograf

Sigur ai nevoie de o idee bună pentru un reuşit, dar cum ar fi să faci şi un bine prin achiziţionarea acestuia? Ei bine, Clubul Rotaract vă invită anul acesta la un de carte mai neobişnuit, intitulat  fără etichetă”. Spunem neobişnuit, pentru că cărţii  va semăna mai degrabă cu un de nororc.

De ce? Pentru că, voluntarii au împachetat cu grijă fiecare cărticică în parte, astfel încât dumneavoastră să nu puteţi ghici după aspect despre ce carte este vorba. Desigur, vă vom ajuta cu câteva indicii precum  genul cărţii şi cuvinte cheie în legătură cu subiectul abordat de aceasta. Astfel, deşi nu veţi şti titlul sau autorul cărţii, veţi putea alege ceva pe gustul unei persoane dragi sau chiar pentru dumneavostră cu ocazia zilei de 8 Martie sau, pur şi simplu, ca să sărbătorim venirea primăverii. 

o carte pentru un electrocardiograf

Donaţia minimă recomandată pentru o carte va fi de 15 lei. Scopul evenimentului fiind de a strânge suma necesară pentru achiziționarea unui electrocardiograf necesar celor de la Caravana cu Medici.

Caravana cu medici este un ONG care reunește o echipă de medici și studenți mediciniști ce se deplasează în sate de pe toată întinderea țării pentru a evalua gratuit starea de sănătate a comunității locale.

DETALII:

Pagină eveniment

Caravana cu Medici

sursa: comunicat de presă

Lasă un semn

comentarii

Fii și tu SponsorBun

Descarcă, completează și semnează Contractul de sponsorizare prin care afacerea ta poate susține educația culturală.
Dacă firma este plătitoare de impozit pe profit: 20%;
Dacă firma este plătitoare de impozit pe venit: 20% trimestrial;
Dacă ești PFA, sponsorizarea este deductibilă la calculul impozitului pe venit în limita a 5% din venitul net.
AdLittera este înscrisă în Registrul entităților pentru care se acordă deduceri fiscale.
Virează către noi să putem avea coerență și mai multă consistență.
Revista SemneBune© este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Oferă și tu SemneBune: Asociația AdLittera

Redirecționază până la 3,5% din impozitul pe venit pentru ca Asociația pentru Educație și Cultură AdLittera să poată beneficia de sprijinul tău financiar! Redirecționarea este gratuită, adică nu duce la nicio cheltuială suplimentară pentru persoana care completează formularul respectiv. Formularul este opțional și poate fi completat de orice persoană fizică care obține venituri din salarii și asimilate acestora.
Revista SemneBune© este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Corina Giurgia

Licențiată în Jurnalism şi Ştiințe ale Comunicării, cu un masterat în Filosofie Aplicată şi Management Cultural, continua căutările în lumea oamenilor frumoși. Iubește Iaşul, cu întâmplările şi străzile pe care se plimbă încă scriitori şi poeți adevărați. Dependentă de ploaie, cu o obsesie pentru umbrele. Ambasadoare SemneBune la Iași. O găsiți și pe blogul personal: http://jurnalistacum.blogspot.ro/