Câștigă două invitații la teatru de Valentine’s Day

Semne Bune și Entertainment te trimit la de Valentine’s Day, dacă te afli în sau în de Ziua Îndrăgostiților.
Punem la bătaie câte o invitație de două persoane la următoarele două comedii aflate în turneu prin țară:
“CUM SE FACE” – ora 19.00 – -Napoca, Casa de Cultură a Studenților.
și
“SOȚ DE VÂNZARE” – ora 19.00 – , Teatrul “Luceafărul”.
Iată mai jos câteva detalii despre spectacole:
„CUM SE FACE”
Scenariul și Regia: Octavian Strunilă;
Distribuția: Paul Ipate, Paula Chirilă, Andreea Mateiu, Alexandru Conovaru și Octavian Strunilă
Genul spectacolului: comedie

Când 5 actori buni se adună, iese o comedie pe cinste! Pătrundem în culisele unui spectacol de și descoperim că actorii sunt și ei oameni ca toți ceilalți. Sunt și ei măcinați de alegerile pe care le fac, de valorile la care se raportează și nu în ultimul rând, de eșec! Pentru că în această meserie eșecul este făcut public! Spectatorii vor fi martori la repetițiile pentru un spectacol de și au ocazia să pătrundă în spatele cortinei acolo unde publicul nu are acces niciodată. Asistă la repetițiile presărate cu situații comice dar și cu ieșiri nervoase, cu certuri pe marginea orgoliilor, cu pretenții absurde și cu momente de intimitate care se nasc uneori între niște actori care repetă 3 luni de zile. Vom intra pe gaura cheii în sala de spectacol și vom asista din umbră la repetițiile pentru un spectacol de teatru, de la prima întâlnire cu regizorul până în săptămâna premierei!
Spectacolul, scris și regizat de Octavian Strunilă, este o super-comedie de bun gust despre viața oamenilor de teatru. Acest spectacol aduce întotdeauna bucurie în sufletele spectatorilor și reușește să pună mari semne de întrebare vis-a-vis de cariera pe care ne-o alegem în viață.
***

„SOȚ DE VÂZARE”
după Mihail Zadornov;
Distribuția: Maria Radu, Ana Odagiu și Marius Gîlea
Regia: Marius Gîlea.

Oxana, o tânără „modernă” până în vârful unghiilor, frumușică, ușor naivă, dar extrem de determinată, îi propune Elenei Vladimirovna, nevastă de profesie, trecută de prima tinerețe, însă inteligentă, cu „look” și inițiată în metehnele vieții, o afacere pe cât de indecentă, pe atât de inedită: un contract de vânzare-cumpărare al mult doritului ei soț contra tentantei sume de “douăj’ de mii”.
Andrei Vasilievici, mascul veritabil care trăiește cu voluptate criza vârstei de mijloc, pare să facă toți banii. Va fi însă de acord cu această tranzacție? Vor reuși cele două femei să încheie incredibilul contract?
Subiectul tratează original și picant, eterna temă a trio-ului conjugal, în trei acte cu multiple și intense răsturnări de situații. Cu sau fără acordul celor implicați, singura garanție oferită este o seară plină de umor și râsete-n cascade!
Pregătiți-vă pentru o experiență care vă va schimba cu siguranță percepția despre căsnicie și…teatrul românesc underground!

________________________________________________

Pentru a câștiga o invitație dublă la unul dintre cele două spectacole din ziua de 14 februarie 2020, vă rugăm să lăsați un comentariu mai jos în care să ne spuneți titlul unui alt spectacol organizat de Entertainment, în afară de cele două pentru care este organizat concursul de față. Vă rugăm să menționați și opțiunea pentru spectacolul din Cluj sau cel din Iași.

_________________________________________

Regulamentul concursului:

Puteți răspunde la întrebare printr-un comentariu la accest articol pe pagina de Facebook a Semne Bune.

Extragerea este aleatorie. Se vor lua în considerare doar răspunsurile cititorilor fideli care apreciază pagina de Facebook a revistei SemneBune aici.

Concursul se desfăşoară în perioada 05-12 februarie (ora 13.00).

Câştigătorii vor fi anunțaţi prin UPDATE la acest articol.

____________________________________________________________________

UPDATE:

Câștigătorii sunt Anna Duna (Cluj) și Valentin Marius (Iași). Vă dorim vizionare plăcută!

 

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Andreea Tănase

Andreea Tănase
Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.