Biblioteca Flacăra la Gaudeamus 2011

Acest articol a fost publicat de Semnu' Bun pe 23.11.2011 în rubrica Recomandare de lectură și are asociate următoarele etichete: , , , .

Bucureşti, 20 noiembrie 2011 – În cadrul Târgului Internaţional GAUDEAMUS – Carte de învăţătură, ediţia a 18-a, editura Flacăra vă invită să luaţi parte la un eveniment de excepţie, lansarea BIBLIOTECII FLACARA, proiect editorial ce face parte dintr-o serie de activităţi şi evenimente prilejuite de împlinirea a 100 de ani de la primul număr al revistei Flacăra, la 22 octombrie 1911. Lansarea va avea loc vineri 25 nov. ora 19.00, la standul  17, nivel 0.00 (parter) Pavilionul Central al Romexpo, Bucureşti.

Se vor lansa volumele:

GRĂDINA LUI GLAUCON sau MANUALUL BUNULUI POLITICIAN, autor Constantin Banu, cu o prefaţă de George Arion – un “manual” intru totul aplicabil actualului spaţiu politic românesc.

100 CELE MAI FRUMOASE INVERVIURI, autor George Arion – cititorii mai vechi şi mai noi ai revistei Flacăra vor putea regăsi cele mai inspirate şi incitante interviuri luate de scriitorul George Arion, de-a lungul zecilor de ani petrecuţi ca jurnalist la Flacăra

SUPRAVIEŢUIREA PRIN REPORTAJ, autor Liliana Petruş, cu un argument de Bogdan Hrib. Un  volum de reportaje, ca o carte de istorie autentica, cea neştiută şi necuprinsă în nici un manual, despre oamenii şi întâmplările lor, care ne vorbesc direct prin cuvintele si imaginile cu dăruire meşteşugite de autoare.

Va invităm să ne faceţi onoarea de a răsfoi aceste cărţi – document, de a vă bucura de savoarea întâlnirilor cu autorii, alături de jurnalişti, prieteni, pasionaţi, critici literari şi… multă lume bună.

Accesul general al vizitatorilor în incinta târgului va fi permis pe baza biletelor de intrare, în valoare de 4 lei, şi a abonamentelor (valabile pentru întreaga perioadă a târgului, în valoare de 10 lei). Elevii, studenţii, cadrele didactice, pensionarii, membrii uniunilor de scriitori şi jurnaliştii au intrarea liberă, pe baza documentelor specifice vizate la zi (carnet de elev/student, legitimaţie de membru/serviciu, talon de pensie).

EDITURA PUBLICAŢIILE FLACĂRA deţine poziţia de lider pe piaţa publicaţiilor quality de divertisment cu cele 34 de titluri, dintre care 20 lunare (Flacăra şi Rebus plus divizia de jocuri ale minţii).

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.