„Visul unei nopți de Martie’’- Serata Camerală la Centrul Cultural Buftea

Asociația Home of Strings în parteneriat cu Centrul Cultural Buftea vă invită la a doua ediție din cadrul Stagiunii Seratelor Muzicale, sub denumirea „Visul unei nopți de Martie’’- Serata Camerală, duminică, 7 martie, începând cu ora 18:00, la sediul Centrului Cultural Buftea.

În compania minunată a muzicii, veți putea trăi momente de bucurie,alături de talentații artiști; Maria Ungheanu – Soprană, Florin Mitrea – Violoncel, Andreea Butnaru – Pian   și Agata Ștefănescu – Vioară.

Am ales pentru această ediție, un program de înaltă calitate artistică, cu lucrări ale compozitorilor George Enescu, Serghei Rahmaninov, Nathan Milstein, Georg Friedrich Handel, Robert Schumann și Ludwig van Beethoven.

În atmosfera seratei, amfitrionul Bogdan Chenciu ne va conduce maiestuos,  în fascinanta călătorie muzicală.

Evenimentul va fi cu intrare liberă, pe bază de invitație in limita locurilor legal permise și transmis live online, pe pagina de facebook a asociației Home of Strings, pe canalul de Youtube Home of Strings, cât și pe pagina de facebook a Centrului Cultural Buftea.

Soprana Maria Ungheanu

Languir Me fais de George Enescu

Ne poy krasavitsa de Serghei Rahmaninov

Lascia ch’io pianga de G.F. Handel

Florin Mitrea

Robert Schumann  – Fantasiestucke op. 73 pentru violoncel și pian

Ludwig van Beethoven  –  7 Variatiuni în mi bemol major, WoO 46, pentru pian și violoncel

La pian Andreea Butnaru.

Andreea Butnaru

George Enescu – Pavana din Suita op.10, nr. 2 pentru pian solo

Agata Ștefănescu

Paganiana de Nathan Milstein

 Lăutarul  de George Enescu


Mulțumim domnului Director Robert Nagy pentru sprijinul oferit  și pentru amabilitatea de a susține și a doua ediție din Stagiunea Seratelor muzicale, stagiune deschisă în septembrie, 2020.

Rezervări la:   0722 446 057

Deosebite mulțumiri Sponsorilor: Esri Romania, Merlins Beverages, Clinica Neuroaxis, Zetea Transilvania, El studioStyle.

De asemenea aducem mulțumiri minunaților Parteneri media: Agerpres, Revista Business Talks, Radio Romania Muzical, Atelierul de Creatii Digitale, 4 Arte, Revista Cariere, Online Gallery, PRWave, Book Hub, Promenada Culturala, Revista Leviathan, Bzi, Semne Bune, Ceasca de Cultura.


Despre Asociația Home of Strings

Misiunea noastră este să dezvoltăm și să lansăm următoarea generație de profesioniști de operă. Asociația Home of Strings a fost fondată în 2014, din dorinta de a oferi oportunitati de repetiții  și de performanță pentru cântăreți si muzicieni care se află la debutul carierei lor. Ceea ce este minunat, este ca nu există nicio limită de vârstă, pentru artisti. Aici este locul pentru începutul vieții lor în arta. Dorinta noastră este să devenim cea mai importantă si de prestigiu companie de opera particulara, pentru a ne putea  lansa artistii   pe scenele nationale si internationale.
Redirecţionează până la 3,5% din impozitul pe venit pentru ca Asociația pentru Educație și Cultură AdLittera să poată beneficia de sprijinul tău! Revista SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.


Lasă un semn

Comentariu

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Donează 20% de SemneBune

Dacă reprezinți o entitate juridică, te rugăm să descarcarci, completezi și semnezi Contractul prin care afacerea ta poate susține educația culturală.
Direcționarea a 20% din impozit este deductibilă pentru că suntem în Registrul entităților pentru care se acordă deduceri fiscale (INTERNT-266538804).
Virează către noi să putem avea coerență și mai multă consistență în informațiile culturale de care ai nevoie.
Revista SemneBune© este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Andreea Tănase

Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.