Vânătoare de cărți la Iași, în pregătirea FILIT

Festivalul Internațional de Literatură și Traducere Iași – și comunitatea locală de bloggeri Social Media Iași organizează o vânătoare de cărți în municipiul Iași, în pregătirea celei de a V-a ediții a FILIT.

Andreea Ignat, coordonatoarea comunității locale de bloggeri Social Media Iași, prezintă inițiativa și modul de participare: „Când vine vorba de evenimente de calitate în Iași, bloggerii locali sunt primii care se alătură în susținerea și promovarea lor. Pentru că ne pasă de comunitatea ieșeană și știm că doar împreună putem mișca lucrurile în direcția cea bună. Și cum noi suntem mari iubitori de cărți, iar meseria de nu înseamnă doar a scrie, ci și a citi, ne-am implicat cu mare drag și entuziasm și în a cincea ediție FILIT. Și pentru că meseria de mai înseamnă și să-i inspiri pe cei care te citesc, am dat drumul unei vânători de cărți scrise de autorii FILIT, vânătoare prin care îndemnăm comunitatea să caute cărțile ascunse de noi prin oraș, să le citească și să vină cu ele la FILIT, pentru a-i cunoaște pe scriitori. Credem că implicarea bloggerilor în acest festival va aduce proiectului o mai mare vizibilitate online și o mai mare aplecare către cărți a cititorilor de bloguri.”

Indicii despre unde se găsesc cărțile scrise de autorii prezenți la se pot afla urmărind bloggerii înscriși în campanie: Alexandra Alistar (www.viataestevis.blogspot.ro), Sorina-Georgiana Chirilă (www.zambetulsoarelui.wordpress.com), Andrei Cioată (www.falled.blogspot.ro), Miruna Copoiu (www.mirunasipoezie.wordpress.com),  Elena Druță (www.elenascrie.blogspot.ro), Anamaria Ghiban (www.anamariaghiban.ro), Roxana Ichim (www.beautyideas.com), Alexandra Ignat (www.pauze-pentru-cafea.blogspot.com),  Andreea Ignat (www.andreeaignat.info), Bianca Ionel (www.biancaionel.com/blog), Theodora Istrati (www.theodoraistrati.wordpress.com), Diana Lupu (www.elydy.wordpress.com), Anda Elena Pintilie (www.saptepietre.ro), Dariana Pintilii (www.darianapintilii.ro), Maria-Elisa Podaru (www.lemondedelisa.com).

Festivalul Internațional de Literatură şi Traducere Iaşi (FILIT) va reuni anul acesta la Iași cunoscuți scriitori din țară și din străinătate în perioada 4-8 octombrie, în cadrul unor evenimente deschise publicului larg. Printre inivitați se regăsesc Svetlana Aleksievici și Gao Xingjian (laureați ai Premiului Nobel pentru Literatură), Jeff Lindsay, Jim Crace, Jonathan Coe etc., alături de zeci de scriitori și poeți români, precum și traducători din lumea întreagă. La eveniment vor mai participa și manageri culturali, editori, jurnaliști din țară și din străinătate.

Lasă un semn

comentarii

Semne bune de la Persoane juridice

Descarcă, completează și semnează Contractul de sponsorizare prin care afacerea ta poate susține educația culturală.
Dacă firma este plătitoare de impozit pe profit: 20%;
Dacă firma este plătitoare de impozit pe venit: 20% trimestrial;
Dacă ești PFA, sponsorizarea este deductibilă la calculul impozitului pe venit în limita a 5% din venitul net.
ASOCIAȚIA PENTRU EDUCAȚIE ȘI CULTURĂ ADLITTERA (A.E.C.A.) este înscrisă în Registrul entităților pentru care se acordă deduceri fiscale (INTERNT-266538804).
Virează către noi să putem avea coerență și mai multă consistență în informațiile culturale de care ai nevoie.
Revista SemneBune© este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.