Ești vrăjitor/ vrăjitoare în devenire sau Mageamiu?

Pe 4 februarie sărbătorim, împreună cu toți fanii cărților autoarei de pe întreg globul, „Noaptea ” – #HarryPotterBookNight !

Evenimentul pe care îl va organiza începând cu ora 18:00, la Biblioteca Națională a României din București, se numește Noaptea vrăjitoriilor –  și va fi coordonat de scriitoarea .

Sunt așteptați toți micii vrăjitori, pe vrăjitoarele junioare, dar și pe Mageamii să ne distrăm împreună cu jocuri și activități inspirate din cărțile seriei Harry Potter, să citim fragmente din carte și să descoperim magia ascunsă în fiecare copil.

adina-popescu-885744l„Este vorba de o redescoperire a lui Harry Potter, într-o nouă, minunată traducere a lui și o ocazie pentru copii de a afla dacă sînt mageamii sau au puteri magice. Desigur, sînt convinsă că cei mai mulți dintre ei au învățat destule de la Harry, că știu deja să facă poțiunile clasice sau să inventeze unele noi, să se dueleze nu doar cu vrăji, ci folosinfu-și imaginația și creativitatea. Așadar, timp de o oră și jumătate de vom juca de-a școala de vrăjitori, vom citi și vom da premii.” –

Noaptea vrăjitoriilor – Harry Potter, 4 februarie 2016, de la ora 18:00, la Biblioteca Naţională a României.

Înscrierile la se pot face completând formularul de pe pagina Bibliotecii Naționale a României: https://goo.gl/FyGhej

PS: dacă nu ai cum să ajungi la întâlnirea vrăjitorilor de la Biblioteca Națională, te poți deghiza și poți organiza împreună cu prietenii tăi o Noapte a vrăjitoriilor – Harry Potter la biblioteca locală, la școală sau acasă urmând instrucțiunile și sugestiile de aici: http://www.harrypotter.bloomsbury.com/uk/harry-potter-book-night/

noaptea vrajitoarelor

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Semnu' Bun

Avatar
Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.