Youth Festival – un altfel de festival

Proiectul Youth Festival a fost rodul muncii a opt liceeni ambițioși, ce își doresc să schimbe ceva în țara lor.

Acest festival se va desfășura în data de 30-31 mai în Club Big Mamou (Splaiul Independenței nr. 2) și este dedicat în special tinerilor dornici de cunoaștere și distracție. Youth Festival este singurul festival de profil care promovează diversitatea și cultura în același timp. În zilele festivalului veți avea parte de o experiență complexă și unică care vă va îmbogăți bagajul de cunoștințe. Prima zi a festivalului va combina activități specific team building-ului, conversații cu persoane LGBT, personae de etnie romă sau care aparțin unor alte religii și vizionarea unui scurt metraj realizat chiar de organizatorii festivalului. A doua zi va debuta cu prezentarea unor standuri cu produse  handmade și de artă urbană, urmată de cele 4 trupe surpriză ale serii. Youth Festival este un proiect finanțat de YouthBank București coordonat de Asociația pentru Relații Comunitare în carteneriat cu BRD a€“ Groupe Societé Generale si de CERTIND, iar partenerii noștri media sunt cei de la . YouthBank este un program de educaţie si antreprenoriat social, coordonat în București de Asociaţia pentru Relaţii Comunitare și are ca partener național BRD – Groupe Societe Generale. În București programul a oferit sub formă de finanțare în primele 5 ediții (2009-2014) peste 120.000 lei pentru susținerea a 51 de proiecte inițiate și implementate de către liceenii din București. Peste 80 de liceeni au făcut parte din echipa YB până în prezent, iar peste 200 de tineri au făcut parte din echipele proiectelor susținute. Premiat la Premiilor în Educație (Cel mai bun proiect educațional, 2010), Societății Civile (Proiecte de tineret – 2011 și Comportament Civic și Participare Publică – 2012), Gala Voluntariatului (Cel mai bun proiect de voluntariat în domeniul tineret, 2011), programul YouthBank este o excelentă școală de dezvoltare personală pentru tineri.

CERTIND este un organism de certificare independent, cu capital integral privat înființat în anul 2003 având sediul în București, Palatul UGIR 1903.
Misiunea noastră este de a ajuta la creșterea competitivității și performanței organizațiilor ajutându-le să administreze în mod optim riscurile asociate activităților desfășurate urmărind în același timp principiul îmbunătățirii continue.

Mai multe detalii despre proiect puteti gasi pe pagina de Facebook Youth Festival si pe pagina de facebook: www.facebook.com/YouthFestivalRomania

Persoană de contact:

Antonia ­– Gabriela STANCIU
Coordonator YouthFestival
Telefon: 0727.248.462
Mail:     stanciuantonia@yahoo.com
Website: https://www.facebook.com/YouthFestivalRomania

***

Asociația pentru Relații Comunitare a inițiat în România în anul 2006 programul YouthBank, adaptând și dezvoltând cu sprijinul Fundației Comunitare din Irlanda de Nord un model de implicare a tinerilor în viața comunității prin acordarea de finanțări locale. Programul a fost pus în practică în etapa pilot în Cluj-Napoca, fiind continuat și dezvoltat local de către Fundația Comunitară Cluj începând cu anul 2008. Din 2009, Asociația pentru Relații Comunitare a sprijinit extinderea și consolidarea unei rețele de parteneri locali și echipe locale YouthBank în 14 comunități. În prezent, programul se derulează în Alba Iulia, Bacău, Baraolt, București, Cluj-Napoca, Făgăraș, Iași, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Ploiești, Reghin, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Timișoara, Tîrgu-Mureș, pe baza unui set comun de principii și standarde agreate de către partenerii locali și naționali ai programului.

Lasă un semn

Comentariu

Semne bune de la Persoane juridice

Descarcă, completează și semnează Contractul de sponsorizare prin care afacerea ta poate susține educația culturală.
Dacă firma este plătitoare de impozit pe profit: 20%;
Dacă firma este plătitoare de impozit pe venit: 20% trimestrial;
Dacă ești PFA, sponsorizarea este deductibilă la calculul impozitului pe venit în limita a 5% din venitul net.
ASOCIAȚIA PENTRU EDUCAȚIE ȘI CULTURĂ ADLITTERA (A.E.C.A.) este înscrisă în Registrul entităților pentru care se acordă deduceri fiscale (INTERNT-266538804).
Virează către noi să putem avea coerență și mai multă consistență în informațiile culturale de care ai nevoie.
Revista SemneBune© este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Andrei Zbîrnea

Arnoux MAZ este pseudonimul sub care a semnat articolele de pe SB. Andrei este poet și activist cultural, premiat și antologat în volume de poezie, din 2010.