Gala „Bun de tipar” 2014

În cadrul Galei Industriei de Carte „Bun de tipar”, ediția a III-a 2014, la categoria

CEA MAI BUNĂ CAMPANIE DE MARKETING / PR / CSR

au fost premiate 2 acțiuni:

– „Scriitorii sunt pe Facebook” (, Marius Aldea)

 -_MG_4275

SemneBune: Ce înseamnă acest premiu?

Marius Aldea: Mă bucur că un proiect micuţ ca al nostru a reuşit să ajungă la un nivel grozav. M-aş bucura şi mai mult ca editurile mari, în primul rând, să încerce să facă mai multe pentru scriitorii români contemporani.

: O mare bucurie reprezintă! Şi o motivaţie la fel de mare de a continua ce-am început – îmi vâjâie deja prin minte câteva idei. Proiectul nostru, cartea asta cu statusuri ale scriitorilor români contemporani, pe care am distribuit-o în câteva cafenele, ceainării, cabinete medicale şi instituţii de învăţământ, e o invitaţie adresată cititorilor de a sări de la pereţii facebook ai scriitorilor la cărţile lor. Am realizat proiectul cu efort financiar minim şi cred că şi acesta a fost unul dintre motivele recunoaşterii campaniei. Însă nu pot să nu mă-ntreb cum ar fi fost dacă am fi avut fonduri de zece-cinşpe ori mai mari, la fel cum nu pot să uit că au fost mulţi oameni surprinşi că nu trebuie să plătească pentru carte. Una peste alta, scriitorii sunt pe facebook. Dar nu numai acolo!

-_MG_4260

– – mențiune: „Plătește cu Poezie” (Julius Meinl)

-_MG_4291

galaBTGala Industriei de Carte din România „Bun de Tipar” este un eveniment organizat de Headsome Communication şi Asociaţia Editorilor din România (AER), cu sprijinul AFCN.

Sponsor: Dacia.

Un eveniment susținut de: TVR, ARCUB, Primăria Municipiului București, Ministerul Culturii, Biblioteca Naţională a României, Mușat & Asociații.

Cu sprijinul: Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești, Printescu, Florăria Amazon.

Parteneri: CLB, ANBPR, ICR, Info carte.

Parteneri media: RFI, Observator cultural, Bookaholic, Știrile TVR, ziare.com, România literară, Dilema Veche, Societate și cultură, BookMag, Agenția de Carte, SemneBune, Radio România Cultural, Literatura de azi, 24-FUN.

Colegii Sowilo Rux și Vali Ceaușescu vor reveni curând cu interviuri și declarații ale premianților de la această ediție a galei.

.

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Semnu' Bun

Avatar
Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.