Status, de Mugur Grosu

Marți, 19 noiembrie, ora 19, revin pe aceeași scenă băieții de la Upanishadows, pentru o sesiune specială, prilejuită de lansarea volumului Status, de Mugur Grosu – Editura (a șasea carte a sa, la fel de neconvențională ca celelalte).

UPANISHADOWS – proiect care-i reunește pe Jak Neumann (saxofoane), Mugur Grosu (sintetizatoare, texte) și Gabriel Grigore (contrabas) – aduce literatura și muzica într-o formulă sincretică, prin recitative și improvizații: poejazz. Debutul public a fost găzduit de Question Mark, în urmă cu o lună, și a fost foarte bine.
Intrarea liberă.

„Dedic aceste pagini celor 2618 prieteni și 1602 urmăritori ai emisiilor mele pe Facebook, care-au schimbat un scriitor de week-end (cum mă știam) într-unul de status-uri (cum m-am trezit), și celor care m-au instigat să le-adun într-o carte. Pioase scuze copacului care s-a irosit aici, sustras din altarul literaturii mărețe. Reverențe lui Alexandru Oglindă pentru fotografia de pe copertă, co-autorilor ei morali – demolatorii Halei Matache, și „colegilor“ scriitori – de procese verbale, care m-au ridicat în slăvile dubei. Și fluturări de batistă celor ce nu și-au găsit niciodată răgazul să fie scrise, deși li se cuvenea măcar asta: o carte din semne de carte.” – Mugur Grosu

„Sunetul se formează direct în trecut, dar cuvintele pipăie înainte şi luminează” – Jak Neumann

Coordonate precise: Question Mark – The Stereo Club, Calea Victoriei 48-50 (Pasajul Victoriei, pe partea opusă intrării din Academiei. Dacă te-ai rătăcit, uită-te la ghete şi o să vezi un hublou luminat la nivelul solului prin care te poţi uita de sus la ce se întâmplă în club. Apoi vezi scările şi găseşti o uşă cu moaca lui Jack Nicholson. Acolo este lansarea. Nu uita să povesteşti şi prietenilor despre ea.)

status

Lasă un semn

comentarii

Despre autor

Content Manager

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.

Număr articole publicate : 3011