Liber de literatură. Scrisul extrem

razvan-tupa-foto-de-alexandra-sandu-400x255 (1)

Sâmbătă, 9 februarie de la ora 19.00
Liber de literatură. Scrisul extrem
in (strada Cercului nr 6)

Anul trecut, editura Charmides a lansat „Documentarea unei neînţelegeri”, un volum de teorie literară, corespondenţă şi poezie cu Gheorghe Iova.
Literaturile (joc social, loc al performanţelor cu cuvinte, teren de manevre pentru ideologii) sunt puse la colţul din sufrageria Tramvaiului 26 într-o dezbatere şi lectură cu Gheorghe Iova şi Răzvan Ţupa. Tot ce nu ai avut unde să citeşti privind membranele care despart istoria literară de evoluţiile expresivităţii în anii 60′, 70′, 80′, 90′ şi acum. Asistati de pictura lui Marius Frăţilă.

Evenimentul relaţional va fi scris în direct pe pagina de facebook a întâlnirii de sâmbătă, unde, cei care nu reuşesc să fie în din zona Moşilor vor putea să intervină şi să pună întrebări live.

Veniţi cu instrumentele de comunicare la voi pentru a putea fi printre cei care relatează în direct evenimentele.

Eveniment prezentat de Răzvan Ţupa

Gazde Iulia Militaru şi Cătălina Matei

Vă aşteptăm în !

sursa: Facebook-ul evenimentului

resurse foto aici

Lasă un semn

comentarii

Despre autor

Arnoux MAZ este pseudonimul sub care a semnat articolele de pe SB. Andrei este poet și activist cultural, premiat și antologat în volume de poezie, din 2010. A fost Manager de proiect al Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie”, din 2012 până în 2015. A publicat "Rock în Praga" în 2011 și "#kazim (contemporani cu primăvara arabă)" în 2014 la editura Herg Benet.

Număr articole publicate : 391