Caravana Cărții BookLand la Cluj-Napoca

Acest articol a fost publicat de Semnu' Bun pe 31.05.2013 în rubrica Recomandare de lectură și are asociate următoarele etichete: , , , .

Clujenii ne-au demonstrat că sunt niște cititori frenetici, așa că BookLand şi-a instalat tabăra la Cluj-Napoca! Incepând de azi 28 mai, și până pe 9 iunie instaurăm dictatura livrescului în Piața Mihai Viteazul și îi așteptăm pe toți cu oferte irezitibile la cărți, muzică, film și jocuri. Bineînțeles, ne și distrăm! Evenimentele artistice și culturale nu vor lipsi.

Mulţumim Primăriei Municipiului Cluj Napoca, în special domnului primar Emil Boc pentru tot sprijinul oferit acestui eveniment cultural.

 

Ai cu ce te lăuda?

Vino în Caravana BookLand, unde gasești cele mai noi apariții editoriale, care îți vor face viața mult mai frumoasă și conversațiile mai interesante.

“Anul acesta, BookLand va incerca să vină și mai aproape de prietenii săi! Am reorganizat itinerariul Caravanei, am stabilit alte locuri de întâlnire mai accesibile, mai populare, și de ce nu, mai vizitate, și am pregatit momente artistice și culturale care să satisfacă pretențiile tuturor prietenilor cărții: de la cel mai mic pană la cel mai mare”, spune Sorin Lucaci, PR Manager BookLand

 

Caravana Bookland este fara indoiala cel mai mare targ de carte urban, iar Editura Nemira este mandra sa faca parte din acest fenomen cultural. Asteptam sa ne  întâmpinam prietenii şi cititorii fideli cu titluri consacrate şi cu cele mai îndrăgite serii de autor. Vrem sa le oferim vizitatorilor nostri cele mai noi aparitii la preturi mai mult decat atractive, asteptandu-i in spatiul primitor si modern pus la dispozitie de Bookland, declara Maria Galan, Marketing Manager Editura Nemira

 

Confirma-ne prezenta ta pe: https://www.facebook.com/events/278727658928012/

Pentru mai multe informatii despre desfasurarea Caravanei BookLand, oferte, promotii, concursuri si alte stiri savuroase din lumea cartii, te asteptam in comunitatea BookLand.   Alatura-te si tu cu un LIKE:  https://www.facebook.com/targdecarte

Despre BookLand

 

Caravana BookLand

Caravana BookLand este o serie inedita de targuri mobile de carte, muzica, film si jocuri, aflata la a 3-a editie, prezenta pe parcursul anului 2013 in 19 orase din tara, timp de 42 de saptamani (5 Martie – 23 Decembrie). Conceptul BookLand este unul inovator, atat prin amploarea geografica, cat si prin formatul dinamic cu servicii integrate puse la dispozitia editurilor (logistica / vanzare / promovare). BookLanderii sunt asteptati in principalele piete, parcuri si centre comerciale din tara cu mii de titluri la pret de producator, premii si momente de exceptie.

Libraria online www.book-land.ro

Pentru a pastra legatura continua cu clientii intalniti in Caravana, BookLand a lansat in Noiembrie 2011 si libraria online www.book-land.ro, care ofera peste 27,000 titluri carte, muzica, film, jocuri, cadouri si birotica. Pe langa preturile reduse cu pana la 25%, in fiecare colet clientii gasesc cadouri variate de la o saptamana la alta. Odata creat contul pe www.book-land.ro clientii beneficiaza de un voucher de 5 lei, iar prima comanda in valoare de minim 50 lei se livreaza cu cost de transport zero.”

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te altor mii (13) de abonați

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.