Kilipirim 2011

Acest articol a fost publicat de Semnu' Bun pe 1.05.2011 în rubrica Recomandare de lectură și are asociate următoarele etichete: , , , .

Chilipiruri culturale pentru orice buzunare! Galeria Dalles, Bucuresti 4-8 mai 2011

In perioada 4-8 mai, galeria Dalles isi deschide portile pentru a gazdui cea de-a XII-a editie a targului de carte Kilipirim. Pret de 5 zile, va veti putea delecta cu o bogata oferta de carte insumand peste 10.000 de titluri din toate domeniile de interes, in cadrul celui mai mare targ de discount din Bucuresti.

Editura Herald va fi nelipsita din cadrul acestui festin de carte, invitandu-va sa va delectati cu cele mai noi aparitii precum si cu titlurile sale consacrate:

Astrologia si Sexul – Influentele astrale si compatibilitatea in dragoste si casatorie de ROBSON ERWOOD VIVIAN , Masonerie oculta si initiere hermetica de RAGON JEAN MARIE , Centrul Fiintei de DURCKHEIM KARLFRIED GRAF , Psihoterapie & consiliere existentiala de EMMY van DEURZEN & MARTIN ADAMS , Procesul lui Iisus de DUTU MIRCEA

Oferta noastra editoriala este insotita de importante reduceri de pret cuprinse intre 15%-55%.

O carte buna poate fi si o ocazie de a darui, drept pentru care pe toata perioada desfasurarii targului, veti putea beneficia de pachetele speciale la preturi promotionale, reunind titluri minutios alese pentru a oferi o viziune cuprinzatoare asupra fiecarui domeniu propus.  Marturii ale Credintei, Sabia si Floarea de cires, Terapia Sufletului sunt doar cateva din darurile pe care vi le-am pregatit spre bucuria dvs. spirituala.

Editia din 2011 reuneste edituri importante din Romania, dar si edituri straine, prezente cu o gama extinsa de carte cu discount, incepand de la 10% pentru titlurile noi si pana la 70% pentru cele editate inainte de inceputul anului.
La Kilipirim veti gasi editii de colectie si titluri ale sezonului trecut, opere de valoare si autori de top in Europa, autori romani si enciclopedii, titluri care au cucerit cititori din toata lumea

Program de vizitare 4-8 mai: 10:00 – 20:00
Intrarea este libera.

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.