Herald la Târgul de carte Alba

Pavilionul expozitional al Consiliului Judetean Alba, Platoul Romanilor


In perioada 6-8 mai 2011, editura va invita sa luati parte la cea de-a VI-a editie a targului de carte Alba Transilvania, in compania unor invitati de marca, adevarati artisti ai cuvantului si ai penelului din tara si strainatate. Eugen Simion, Mihai Cimpoi, Nicolae Dabija, Nora Iuga sunt doar cativa dintre invitatii acestei editii din care nelipsite vor fi si atelierele de creatie, concursurile, recitalurile de poezei si muzica precum si sesiunile de caricatura.

In acest univers al cartii si al lecturii, editura va intampina cu o bogata oferta de carte insumand cele mai noi aparitii precum si titlurile binecunoscute publicului larg:

Astrologia si Sexul – Influentele astrale si compatibilitatea in dragoste si casatorie de ROBSON ERWOOD VIVIAN ,

Masonerie oculta si initiere hermetica de RAGON JEAN MARIE ,

Centrul Fiintei de DURCKHEIM KARLFRIED GRAF ,

Psihoterapie & consiliere existentiala de EMMY van DEURZEN & MARTIN ADAMS ,

Procesul lui Iisus de DUTU MIRCEA

Si pentru ca o carte poate fi un bun prilej de a darui, la standul editurii Herald veti putea beneficia de pachetele-cadou la preturi promotionale, ce reunesc titluri minutios alese pentru a oferi o viziune cuprinzatoare asupra fiecarui domeniu propus. Marturii ale Credintei, Sabia si Floarea de cires, Terapia Sufletului sunt doar cateva din darurile pe care vi le-am pregatit spre bucuria dvs. spirituala.

Program de vizitare:  Vineri 12-19 | Sambata 10-19 | Duminica 10-17

Lasă un semn

comentarii

Despre autor

Content Manager

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.

Număr articole publicate : 3021