Bookfest v3

Acest articol a fost publicat de Semnu' Bun pe 27.05.2011 în rubrica Recomandare de lectură și are asociate următoarele etichete: , , , , .

Cititi beletristica?

Veniti vineri, 27 mai la ora 17:00 sa cunoasteti unul dintre cei mai mari scriitori catalani contemporani – Lluis-Anton Baulenas. Cartea sa, Pentru un sac de oase pe care o vom lansa astazi, a primit Premi Ramon Llull, cea mai importanta distinctie a literaturii catalane contemporane.

Sunteti pasionati de istoria recenta?

Anna Politkovskaia in cartea sa de publicistica, Doar adevarul, va dezvaluie realitatea cruda a politicii lui Vladimir Putin intre anii 1999-2006. Invitatii nostri, dl Bedros Horasangian, dl Adrian Cioroianu, dl Liviu Antonesei si dl Petre Mihai Bacanu va vor introduce in atmosfera incarcata a cartii sambata, 28 mai, ora 17:00.

V-a afectat criza economica? Vreti sa stiti cat va mai dura starea de incertitudine?

Duminica, 29 mai la ora 12:00 intram in direct cu Bursa din Frankfurt – dl Dirk Muller, autorul cartii Crashkurs. Manual de criza va participa la video-conferinta organizata de Meteor Press cu ocazia lansarii volumului sau si ne va dezvalui o serie de elemente noi privind pietele financiare si evolutia crizei economice in general. Vor participa: dl Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, dl Toma Roman, profesor ASE, dl Gheorghe Hurduzeu, profesor ASE si dl Alexandru Radu, profesor asociat SNSPA. Moderatorul discutie va fi dl Cristian Pavel, redactor-sef al revistei e-Finance.

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.