Psihodinamica

Va semnalam aparitia la Editura Trei a cartii Psihodinamica Organizatiilor care ii poate ajuta pe managerii companiilor ce trec printr-un proces de schimbare, fie ca este vorba de restructurare, reducerea personalului sau, dimpotriva, dezvoltarea activitatii. Abordarea psihodinamica sustinuta de exemple ofera o perspectiva noua care favorizeaza functionarea armonioasa.

Leopold Vansina este profesor de psihologie organizationala, comportament organizational la Catholic University of Leuven si Universite Catholique de Louvain-la Neuve.
Marie-Jeanne Vansina-Cobbaert este psihanalist formator si supervizor in Belgian Psychoanalytic Society, The European Psychoanalytic Federation si International Psychoanalytic Association.

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.