La revedere, Bookfest

Acest articol a fost publicat de Semnu' Bun pe 14.06.2010 în rubrica Recomandare de lectură și are asociate următoarele etichete: , .

Am consumat multă energie, dar am primit-o înapoi înzecit. Miile de oameni cu care am stat faţă în faţă, timp de cinci zile, au fost impresionanţi. O vorbă schimbată în fugă, un compliment făcut cu emoţie în glas, o privire recunoscătoare sau o semnătură pe carte – toate acestea ne-au unit într-un fel de complicitate haiducească. O complicitate în slujba adevărului. M-am simţit, într-adevăr, ca un copil cu zeci de bunici, cu sute de părinţi, cu alte sute de fraţi şi surori. M-am simţit într-o familie mare şi generoasă. Familia cărţii.

Grigore Cartianu, un scriitor prezent la Bookfest. Un cititor si un jurnalist deopotriva. Un semn bun de la un semnalizator de cultura literara.

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Direcționează 20% din impozit

Donează dacă vrei să susții financiar educația culturală. Decide ce faci cu 20% din impozitul afacerii tale. Poți contribui la dezvoltarea revistei, ca aceasta să aibă mai multă consistență, coerență și consecvență în plan editorial. Îți mulțumim în avans! Revista digitală SemneBune este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.