Corint pentru părinți

Editura lansează imprintul pentru părinți și aduce pe piața românească de carte lucrări cu tematică de actualitate în comunitățile de părinți preocupați de o mai bună comunicare cu propriii copii. Imprintul beneficiază de supervizarea psihologului și psihoterapeutului Adriana Mitu, specializată în lucrul cu copiii și adolescenții.

Lansarea primelor două titluri – Frica și anxietatea copilului. Soluții practice pentru a-l ajuta să le depășească de Geneviève Pelletier și Copii mai puternici decât bullyingul. Cum să crești un copil încrezător, echilibrat și puternic de Stella O’Malley – are loc sâmbătă, 24 septembrie, în grădina interioară Modul Cărturești, strada Academiei nr. 18-20, de la ora 18.00.

La eveniment participă psihologul Adriana Mitu, coordonatoarea imprintului, Otilia Mantelers, psiholog și specialist în parenting, și Nadia Tătaru, cofondatoarea Itsy Bitsy și președinta Asociației Părinților Isteți. Discuția va fi moderată de Ioana Bâldea Constantinescu, jurnalist cultural și Brand Manager Corint.

Otilia Mantelers semnează prefața volumului Frica și anxietatea copilului, iar Nadia Tătaru pe cea a volumului Copii mai puternici decât bullyingul.

Reunite într-un format prietenos și profund empatic, studiile cuprinse în această colecție sunt semnate de specialiști recunoscuți și vin în întâmpinarea preocupărilor firești pe care societatea contemporană le aduce deopotrivă părinților și copiilor.

Educație, efectele nocive ale ecranelor, dependențe la copii și adolescenți, frică și anxietate, bullying, atașament – sunt doar câteva dintre temele de interes abordate în cărțile din imprintul pentru părinți.

A treia carte din noul imprint, Cum să nu-ți pierzi cumpătul. Ghid practic pentru a deveni un părinte (mai) calm de Carla Naumburg, este în curs de apariție și va ajunge pe raftul librăriilor din toată țara în luna a acestui an.


Despre 𝐂𝐎𝐑𝐈𝐍𝐓 𝐏𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐏Ă𝐑𝐈𝐍Ț𝐈 – Cea mai proaspătă colecție a Grupului Editorial Corint!

Să crești un copil poate fi uneori o experiență copleșitoare. Gândite ca un sprijin în această aventură de-o viață, cărțile pentru părinți abordează cele mai importante și mai actuale teme din domeniul parentingului.

Să te crești pe tine, ca părinte, cu ajutorul lecturilor propuse în această colecție, va fi o misiune solicitantă și semnificativă, însă binele copilului tău va face să merite totul!

Colecție atent coordonată de Adriana Mitu, psiholog, terapeut integrativ, trainer și instructor aware parenting acreditat internațional, speaker la conferinţe naționale ce au ca tematică parentajul și contributor în cadrul unor proiecte cu impact social, precum cadrul legislativ de normare a bullying-ului în România, alături de Asociația Părinților Isteți.

Lasă un semn

Comentariu

Donează 20% de SemneBune

Dacă reprezinți o entitate juridică, te rugăm să descarcarci, completezi și semnezi Contractul prin care afacerea ta poate susține educația culturală.
Direcționarea a 20% din impozit este deductibilă pentru că suntem în Registrul entităților pentru care se acordă deduceri fiscale (INTERNT-266538804).
Virează către noi să putem avea coerență și mai multă consistență în informațiile culturale de care ai nevoie.
Revista SemneBune© este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 5.016 abonați.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.