Capcană pentru un bărbat căsătorit la Teatrul Elisabeta – vineri, 23 aprilie

 

din București se întoarce în casele iubitorilor de teatru cu o polițistă online, difuzată LIVE vineri, 23 aprilie, ora 20:30 – „Capcană pentru un bărbat căsătorit”.

Urmărită de 10.152 de spectatori din întreaga țară de la premieră și până în prezent, comedia aduce în prim-plan o distribuție de excepție, avându-i în rolurile principale pe Lucian Ghimiși, Alexandra Velniciuc și Ștefan Pavel. Alături de ei, îi puteți vedea pe Raluca Ghervan, Alexandru Prica, Cristian Boeriu, Vlad Ianuș, Iulian Balan și Maria Magdalena Țapu.

În regia lui Puiu Șerban, veți avea șansa de a descoperi adevărul din spatele indiciilor strecurate în poveste. Tensiunea, schimbările de situație și suspansul sunt întreținute cu momente de umor și surpriză. Finalul este atât de neașteptat, încât i-ar face geloși până și pe Agatha Christie sau pe Sherlock Holmes.

Un comisar de poliție excentric, un soț confuz, o soție „dispărută”, un preot suspect, o infirmieră indiscretă și un pictor vagabond sunt personajele ale căror acțiuni ciudate vă vor ține cu sufletul la gură, mai bine de două ore, în această reușită comedie.

Comedia poate fi urmărită LIVE, vineri, 23 aprilie 2021, la ora 20:30 și înregistrat, până pe 25 aprilie 2021, ora 23:00, pe platforma online 4Stream.ro

De acum, puteți urmări comediile voastre preferate din confortul propriei case, accesând TeatrulElisabeta.ro, secțiunea Stagiune Online, unde puteți găsi bilete și informații suplimentare.

Spectacolul promite o experiență de neuitat, în care umorul și suspansul scot la iveală secretele tuturor personajelor. Detalii suplimentare pe TeatrulElisabeta.ro

Lasă un semn

Comentariu

Semne bune de la Persoane juridice

Descarcă, completează și semnează Contractul de sponsorizare prin care afacerea ta poate susține educația culturală.
Dacă firma este plătitoare de impozit pe profit: 20%;
Dacă firma este plătitoare de impozit pe venit: 20% trimestrial;
Dacă ești PFA, sponsorizarea este deductibilă la calculul impozitului pe venit în limita a 5% din venitul net.
ASOCIAȚIA PENTRU EDUCAȚIE ȘI CULTURĂ ADLITTERA (A.E.C.A.) este înscrisă în Registrul entităților pentru care se acordă deduceri fiscale (INTERNT-266538804).
Virează către noi să putem avea coerență și mai multă consistență în informațiile culturale de care ai nevoie.
Revista SemneBune© este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Andreea Tănase

Vice-președinte și Director de Programe sociale al Asociației pentru Educație și Cultură AdLittera, Andreea a fost premiată la ediția a IV-a (2013) a Concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” (IDC, Proză scurtă) și a câștigat Premiul Revistei SemneBune în acelaşi an. Călătoreşte excesiv, citește cu pasiune, scrie proză scurtă când are timp și își divinizează cele două pisici Sphynx.