Tu cum te îndrăgostești?

Iremediabil. Aproape cu sufletul la gură. Așa m-am îndrăgostit de voluntariat. Pentru că m-a format, pentru că mi-a arătat partea frumoasă a lucrurilor și pentru că pot să fac atâtea, încât uit de mine. Și nici nu contează.

Mult din timpul meu  s-a dus pentru cauze nobile, printre care: studenție fericită, film românesc, studenți tineri și încurajați, jurnalism, PR, flori, idei și cărți.

Unul dintre proiectele care m-a crescut, bineînțeles, este . Și pentru că la ora asta se întâmplă să nu dorm tot pentru că lucrez la cea de-a 9-a ediție, vă las cu cea mai recentă emisiune de la Viva FM, unde am povestit, cu Andrei și Alina, despre pasiunea asta nebună, care naște altele.

 

Cât despre cele mai vechi povești în acest sens, vă las cu AGERPRES & DIEZ.MD, care-mi sunt dragi și le primesc frumos, cu bucuria întâlnirii oamenilor minunați din spate:

Da, vreau să te fac să te înscrii, să VoluntărEști la #SFR09, pentur că, fără ocolișuri, îți poate schimba viața.

Vezi aici cum poți să devii coleg cu mine.

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Corina Giurgia

Corina Giurgia
Licențiată în Jurnalism şi Ştiințe ale Comunicării, cu un masterat în Filosofie Aplicată şi Management Cultural, continua căutările în lumea oamenilor frumoși. Iubește Iaşul, cu întâmplările şi străzile pe care se plimbă încă scriitori şi poeți adevărați. Dependentă de ploaie, cu o obsesie pentru umbrele. Ambasadoare SemneBune la Iași. O găsiți și pe blogul personal: http://jurnalistacum.blogspot.ro/