Tu cum te îndrăgostești?

Iremediabil. Aproape cu sufletul la gură. Așa m-am îndrăgostit de . Pentru că m-a format, pentru că mi-a arătat partea a lucrurilor și pentru că pot să fac atâtea, încât uit de mine. Și nici nu contează.

Mult din meu voluntar s-a dus pentru cauze nobile, printre care: studenție fericită, film românesc, studenți tineri și încurajați, jurnalism, PR, flori, idei și cărți.

Unul dintre proiectele care m-a crescut, bineînțeles, este Serile Filmului Românesc. Și pentru că la ora asta se întâmplă să nu dorm tot pentru că lucrez la cea de-a 9-a ediție, vă las cu cea mai recentă emisiune de la Viva FM, unde am povestit, cu Andrei și Alina, despre pasiunea asta nebună, care naște altele.

 

Cât despre cele mai vechi povești în acest sens, vă las cu & DIEZ.MD, care-mi sunt dragi și le primesc , cu bucuria întâlnirii oamenilor minunați din spate:

Da, vreau să te fac să te înscrii, să VoluntărEști la #SFR09, pentur că, fără ocolișuri, îți poate schimba viața.

Vezi aici cum poți să devii coleg cu mine.

Lasă un semn

comentarii

Autor articol: Corina Giurgia

Licențiată în Jurnalism şi Ştiințe ale Comunicării, cu un masterat în Filosofie Aplicată şi Management Cultural, continua căutările în lumea oamenilor frumoși. Iubește Iaşul, cu întâmplările şi străzile pe care se plimbă încă scriitori şi poeți adevărați. Dependentă de ploaie, cu o obsesie pentru umbrele. Ambasadoare SemneBune la Iași. O găsiți și pe blogul personal: http://jurnalistacum.blogspot.ro/