Nu pierde vremea aşteptând știri pe online. Vino la Fundația Calea Victoriei

Think outside the box – lasă Facebook-ul şi vino să socializezi la Fundaţia Calea Victoriei

Ia un pix şi scrie repede pe-o foaie cinci lucruri pe care îţi doreşti de mult să le faci. Vreau să pictez, vreau să am mai mult timp pentru mine, vreau să pot discuta relaxat despre artă, să cunosc cultura altor ţări, să înţeleg care-i faza cu disputele religioase. Dacă ai pe listă măcar unul dintre aceste subiecte, intră pe site-ul Fundaţiei Calea Victoriei şi alege-ţi un curs din programul lunii noiembrie.

ilustratie-rgb-web

Nu pierde vremea aşteptând să apară postări interesante pe facebook. Dă sens timpului tău liber, ocupă-te de subiectele care îţi plac şi animă conversaţiile tale cu idei originale şi argumente solide.

În lumea noastră, e important să cunoşti istoria religiilor, ca să înţelegi de ce şi în ce fel influenţează acest factor evoluţia omenirii. Cursul Introducere în istoria religiilor, care începe din 1 noiembrie, e un excelent punct de pornire.

Dacă eşti o fire artistică, ai putea descoperi un hobby nou. Tocmai ce am întâlnit-o pe Liliana Arnăut – artist vizual, şi mesajele ei optimiste, decorate elaborat cu flori şi păsări colorate, ne-au entuziasmat atât de mult încât i-am propus să ţină, din 4 noiembrie, Atelierul de caligrafie şi ilustraţie.

Literatura, cinematografia japoneză şi anime-urile au o mulţime de fani. Ce-ar fi să explorezi lumea lui Miyazaki, Kurosawa sau Murakami cunoscând deja câte ceva despre Japonia? Din 21 noiembrie, ne vedem la Introducere în cultura japoneză, să discutăm despre samurai poeţi, caligrafi desăvârşiţi, meditaţie şi gheişe.

Poate eşti pasionat de comunicare şi vrei un curs de dezvoltare personală „altfel”? E foarte bine, pentru că tot în noiembrie poţi experimenta, la Fundaţia Calea Victoriei, Tehnici de stăpânire a limbajului non-verbal, în compania actriţei Irina Ungureanu.

Iar ca să pleci pregătit în următorul city break şi să te bucuri mai mult de hoinăreala prin muzeele celebre, înscrie-te la cursul Descoperă civilizaţia europeană prin 50 de capodopere. Începe din 17 noiembrie şi îţi oferă cunoştinţe esenţiale de istoria artei.

În caz că propunerile noastre ţi s-au părut atractive, dar nu știi cum ţi-ai putea găsi timp şi energie să le faci pe toate, poți începe cu Atelierul de Automotivare! 🙂  Din 3 noiembrie, Dragoş Nicolaescu, coach şi consultant de business, va sta de vorbă cu tine despre cum să îți împlinești ideile și proiectele.

Nu ţi-am dezvăluit chiar toate planurile noastre pe noiembrie, dar cercetează tu programul cursurilor, pe site-ul www.victoriei.ro şi scrie-ne ce ţi-a plăcut pe contact@victoriei.ro.

***

Fundaţia Calea Victoriei este o instituție culturală independentă care concepe și evenimente în domenii culturale și de dezvoltare personală. Misiunea noastra este să inspirăm tinerii și adulții prin arte și științe umaniste, abordate într-o manieră interactivă.

 

Lasă un semn

Comentariu

Abonează-te gratuit prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona și vei primi notificări doar când vor fi publicate articole noi.

Donează 20% de SemneBune

Dacă reprezinți o entitate juridică, te rugăm să descarcarci, completezi și semnezi Contractul prin care afacerea ta poate susține educația culturală.
Direcționarea a 20% din impozit este deductibilă pentru că suntem în Registrul entităților pentru care se acordă deduceri fiscale (INTERNT-266538804).
Virează către noi să putem avea coerență și mai multă consistență în informațiile culturale de care ai nevoie.
Revista SemneBune© este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.