FILIT 2016, sub Patronajul Reprezentanței Comisiei Europene în România

Cea de a patra ediție a Festivalului Internaţional de şi Traducere Iaşi (FILIT) se va desfășura sub Patronajul Reprezentanţei Comisiei Europene în România. Aceasta este a doua colaborare, după ediția din anul 2014, când au fost organizate evenimente literare comune în vederea promovării diversității culturale.

La ediția din anul 2016 a FILIT va participa coordonatorul Biroului de Presă al Reprezentanţei Comisiei Europene în România, Iulia Badea-Guéritée. Împreună cu jurnaliștii de la Courrier International, Iulia Badea-Guéritée va coordona un intitulat „Traducerea, limba Europei”, precum și o masă rotundă cu tema „Europa scriitorilor și a jurnaliștilor”.

Dan Lungu, managerul FILIT, a declarat: „E un patronaj care ne onorează și ne dă încredere în spiritul și anvergura europene ale FILIT-ului. O încurajare pentru continuarea acestui proiect ambițios, care își propune să contribuie la mobilitatea europeană a valorilor culturale și la recunoașterea și consolidarea statutului traducătorilor literari. Mulțumim!”

Festivalul Internațional de şi Traducere Iaşi (FILIT) va reuni anul acesta cunoscuți scriitori din țară și din străinătate în perioada 26-30 octombrie, în cadrul unor evenimente deschise publicului larg. Programul complet se regăsește pe site-ul www.filit-iasi.ro.

Lasă un semn

Comentariu

Semne bune de la Persoane juridice

Descarcă, completează și semnează Contractul de sponsorizare prin care afacerea ta poate susține educația culturală.
Dacă firma este plătitoare de impozit pe profit: 20%;
Dacă firma este plătitoare de impozit pe venit: 20% trimestrial;
Dacă ești PFA, sponsorizarea este deductibilă la calculul impozitului pe venit în limita a 5% din venitul net.
ASOCIAȚIA PENTRU EDUCAȚIE ȘI CULTURĂ ADLITTERA (A.E.C.A.) este înscrisă în Registrul entităților pentru care se acordă deduceri fiscale (INTERNT-266538804).
Virează către noi să putem avea coerență și mai multă consistență în informațiile culturale de care ai nevoie.
Revista SemneBune© este un proiect editorial al Asociației AdLittera și este online din 2010.

Autor articol: Semnu' Bun

Primul semnalizator cultural de pe această platformă. Îndrumă și recomandă din 2010.